Ленд Ровер СВО створюють унікальні відкриття Червоного Хреста


Опубликованно 14.01.2019 16:48

Ленд Ровер СВО створюють унікальні відкриття Червоного Хреста

Відділу спеціальних операцій Ленд Ровер автомобіль створив індивідуальне відкриття, яке стане частиною екстреного реагування Червоного Хреста флоту.

Замовлення машини є результатом 18-місячного співпраці між британською фірмою та Австрії руку гуманітарної організації. Він був розроблений в якості мобільного командного центру і включає в себе держава-оф-мистецтво система зв'язку та спеціального безпілотника. Це розробка концепції Героя проект автомобіля був показаний у минулому році.

Відкриття, встановлений 3,0-літровий двигун TD6, буде виступати в якості мобільного нервовий центр від Австрійського Червоного Хреста можна прямим рятувальних операцій. Він також включає в себе чотири антени радіо і 360deg освітлення для забезпечення координації заходів реагування на надзвичайні ситуації.

Вісім-Ротор БПЛА призначений для зберігання у Находці і включає в себе довгий діапазон тепловізійної камери, здатні засікти людини на відстані до 440 метрів.

Ленд Ровер має тривалі відносини з Міжнародною федерацією товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, з першим представив автомобіль для організації для використання в пустелях Дубая в 1954 році. З тих пір, Ленд Ровер пожертвував понад 120 автомобілів різного призначення.

Детальніше

Огляд Ленд Ровер Дискавері

Проект Ленд Ровер Діскавері героя, щоб допомогти врятувати життя



Категория: Автоновости