Kia розробила технологію розпізнавання емоцій водія


Опубликованно 15.01.2019 04:15

Kia розробила технологію розпізнавання емоцій водія

Компанія Kia представила технологію R. E. A. D. (Real-time Emotion Adaptive Driving) — «першу в світі систему для зчитування емоційного стану водія автономного транспортного засобу в режимі реального часу.

Технологія R. E. A. D. розроблена фахівцями Kia спільно з дослідницькою групою Media Ala Computing з Массачусетського технологічного інституту (MIT). За словами розробників, система може адаптувати салон автомобіля до емоційного стану водія, аналізуючи його в режимі реального часу.

«Ми розробили систему R. E. A. D для створення інтерактивної майбутньої мобільності в салоні за рахунок об'єднання передових технологій керування транспортним засобом та емоційного інтелекту на основі ІІ. Отже, R. E. A. D забезпечить безперервну зв'язок між водіями транспортними засобами за допомогою невысказанного мови «емоційних почуттів», тим самим забезпечуючи оптимізоване простір, орієнтований на людські почуття, для водіїв в режимі реального часу», - розповів керівник відділу досліджень і розробок Kia Альберт Бірманн.

Прем'єра R. E. A. D. відбудеться 8 січня на виставці CES 2019 в Лас-Вегасі, яка буде називатися «Простір емоційного водіння». Для більш глибокого розуміння демонструються нових технологій» компанія буде проводити на стенді 15-хвилинні тури для відвідувачів.



Категория: Автотехника