Париж 2018: Porsche запустить в серію оновлений 911 Speedster


Опубликованно 15.01.2019 04:15

Париж 2018: Porsche запустить в серію оновлений 911 Speedster

Компанія Porsche представила оновлений варіант концепту 911 Speedster в червоному кузові, з нової світлодіодним оптикою, чорним шкіряним салоном і новими «хрестоподібними» 21-дюймовими колісними дисками, як у гоночних спорткарів 911 RSR і GT3 R.

Основою для нового концепту стало серійне купе 911 Carrera 4 Cabriolet, частина кузовних деталей якого інженери відділу Porsche Motorsport в Вайсахе, підрозділів Style Porsche і Porsche Exclusive Manufaktur замінили карбоновими. Зокрема виготовлені з карбону крила, капот, кришка моторного відсіку і обтічники з прихованими дугами безпеки за кріслами. Як і у машин п'ятдесятих років, у нового 911 Speedster горловина паливного бака встановлена посередині капота. Корпуси дзеркал і кришка паливного бака оброблені чорним хромом і платиною. Від гоночних предків концепту дісталися і тоновані ходові вогні. Червоний колір кузова Guards Red повинен нагадувати про версії Speedster 1988 року. Крім того, новий серійний родстер стане першим автомобілем з «історичним» пакетом Heritage Design.

Всі кузовні елементи і начинка оновленого концепту ідентична першому варіанту Porsche 911 Speedster, представленого влітку в Цуффенхаузене. У обох вкорочене лобове скло, зменшені бічні скла, титанові патрубки вихлопної системи і встановлюється вручну вуглепластикова дах з вбудованим аеродинамічним дефлектором з плексигласу, що фіксується за допомогою звичайних кнопок. Шоу-кар оснастили титанової випускною системою і 21-дюймовими колісними дисками Fuchs з кріпленням центральною гайкою. «Під капотом» чотирьохлітровий «атмосферник» потужністю 500 л. с. і шестиступенчая механічна коробка передач, що передає тягу на задню вісь.

Серійне виробництво Porsche 911 Speedster почнеться в першій половині 2019 року. Тираж обмежать 1948 одиницями.



Категория: Автотехника