Фіат Крайслер для врегулювання позовів викидів дизельних вартістю 650 млн доларів


Опубликованно 15.01.2019 17:54

Фіат Крайслер для врегулювання позовів викидів дизельних вартістю 650 млн доларів

Фіат-Крайслер автомобілі (ФВА) погодилися врегулювати позови за звинуваченням у тому, що дизельних автомобілів, проданих в США були здатні в порушенні правил емісії, за повідомленнями вартістю майже 650 мільйонів доларів.

Переговори, що почалися ще в 2017 між FCA і Міністерство юстиції, які подали в суд на фірму, після звіту Агентства з охорони навколишнього середовища виявив, що вона використовують нелегальне програмне забезпечення може відключити системи контролю за викидами при певних дорожніх ситуаціях.

Система, схожа з концепції, що Volkswagen зізнався у використанні в 2015 році, як передбачається, дозволить автомобілю пройти випробування на викиди перед випуском більш високі рівні викидів CO2 і твердих частинок при звичайній їзді. Близько 104,000 дизельних двигунів легкових і вантажних автомобілів, включаючи Джип Гранд Черокі, що випускаються з 2014 року будуть відкликані в США для установки нового програмного забезпечення.

ТСФ джерело стверджує, немає необхідності змінювати конфігурацію устаткування, і автомобіль не буде споживати більше палива, як тільки це було виправлено. Після відкликання, як повідомляється, на умовах FCA будуть платити власникам в середньому $2500 в якості компенсації, яка може скласти понад 250 мільйонів доларів.

Після скандалу Volkswagen Dieselgate перший зламав кришку в кінці 2015 року, на умовах FCA часто згадується як має також використовувати чіт на різних пристроях. Він звинувачувався в тому, що ухилився від правильного випробувань на викиди в Італії, незважаючи на компанію, завжди стверджуючи, що це не так.

Детальніше

Фіат Крайслер автомобілі дозволено пропустити випробувань на викиди в Італії

Фіат і Опель викликаний німецькі регулятори викидів

Джип Гранд Черокі буде перевірений Департаментом транспорту



Категория: Автоновости