Сузукі Джимни список очікування зараз до року у Великобританії


Опубликованно 16.01.2019 13:45

Сузукі Джимни список очікування зараз до року у Великобританії

Час очікування для Сузукі Джимни натисніть новий невеликий позашляховик розтягнулася на рік у Великобританії з-за обмежених поставок, компанія сказала автомобіль.

Попит був настільки сильним для 1200 автомобілів Сузукі Великобританії було виділено на 2019 рік, що деякі дилери вже не приймають депозити, але замість реєстрації 'зацікавленість'.

Сузукі Великобританії заявив, що вузьке місце на своєму заводі в місті Косай, Японія, де Джимни побудована на локальних і глобальних ринках. Японський попит пояснюється тим, що без розширення арки колеса, Джимни досить вузька, щоб задовольнити низькоподаткових правила Kei автомобіль.

Сузукі Джимни Огляд 2018

Однак компанія Suzuki, як повідомляється, також обмеження продажів в Європі, тому що він не хоче, щоб підштовхнути її середній рівень викидів CO2, за словами дилера Великобританія розміщення на PistonHeads на цьому тижні. Він відповідає клієнту, який чув схожу історію від свого дилера Сузукі.

Відносно бідних Джимни економії палива означає, що він випромінює високий рівень СО2 між 154 г/км і 170 г/км в залежності від того, чи буде це 1,3-літровий або 1,5-літровий, або встановлена механічна або автоматична коробка передач.



Категория: Автоновости