Брайдзилла дикунські відповідь для сестра, які проігнорували весілля правило


Опубликованно 16.01.2019 15:54

Брайдзилла дикунські відповідь для сестра, які проігнорували весілля правило

В емоційному пості на Facebook розореної сестрі показали її "нареченою" брата взяли в останню хвилину 'правило немає дітей на її великий день, наполягаючи, щоб всі молоді люди в відвідуваності, необхідного, щоб провести день з виїзного няня вона замість цього влаштувала.

Не бажаючи залишати свою дочку з незнайомцем вона "добровільно", щоб пропустити церемонію, щоб доглянути за її дітьми, а також інші її племінниць, щоб врятувати її "в сльозах" для членів сімей зниклих без вести, залишивши наречену в люті.

В результаті, в люті наречена заблокувала її сестра і відмовилася поговорити з нею, так як її великий день, який пройшов за кордоном в Домініканській Республіці.

“День для весілля приходить ... інші мої сестри і я зустрічаю в лобі з нашими дітьми і почати ходити у відкритий церемонії. Ми зупинили її весільний координатор. Вона каже, 'Я повинен йти вперед і покличе по догляду за дитиною зараз? Всі тут?'"

Спустошений сестра розповіла, що її 'бунтівні' брат відрізав їй з її життя після того, як вона проігнорувала останню хвилину весільну правило. Фото: Facebook

В розлогі просторікування на соціаль, родич показує, що вона відкинула її сестра після великого дня, як він залишив її "підкреслює". Фото: Facebook

В шоці, вона просить уточнити її і вона показує її сестра вирішила не мати дітей в її церемонії або прийому.

Однак мама пояснила, що вона не "комфортно" з ідеєю чужий догляду за донькою — тим більше, що вона особисто запропонувала дочці на весілля.

“Я кажу їй, що це було занадто пізно для неї, щоб прийняти це рішення. Ми всі заплатили кілька тисяч доларів додатково, щоб принести нашим дітям, щоб вони могли бачити свою тітку заміж і вони всі мали свої власні запрошення," вона продовжувала в розлогі просторікування.

Коли весільний переполох категорично відмовилася, вона сказала, що намагалася поговорити з сестрою — тільки для нареченої, щоб заблокувати її шлях.

"Вона йде в цілому просторікувати про те, як багато людей чайлд-фрі весілля, і тільки тому, що ми пов'язані з нею, ми не повинні бути винятком", - сказала вона, додавши, що вона "повністю проігнорував" той факт, що вона тільки що вирішила, що це так ніхто і не домовився з нашими дітьми.

“Я відчував, що я був в Сутінкової зоні. Дівчина просто втупилася на мене невидячим поглядом з дивною мовою тіла, що я бачив. На даний момент, я поза себе від люті і вирішили, що якщо вона хоче впоратися з цим, я не піду на її весілля."

У відчайдушній спробі врятувати ситуацію, вона пропонує посидіти всі діти в родині, які не йдуть добре з нареченою.

Пост отримав сотні коментарів за 12 годин, з користувачами люті з приводу інциденту шок.

"Я повертаюся в кімнату, всі мої племінниці і дочка, знімав кіно, врятувала деякі закуски в торгових автоматах, і був вибух", - написала вона.

Але коли вона подивилася на її телефон, вона з жахом виявила купу повідомлень від однієї з подружок казав їй не зв'язуватися з нею, як він був дуже напружений для неї".

Вона також зазначила, що вона не розуміє, чому центр нагляд за дітьми не був достатньо хороший, заявивши, що якщо б вона дійсно дбала про неї, вона б залишила доньку з ними або організувати собі няню.

“Звичайно, ще не розуміють, що ми не знали цього до 20 хвилин до початку церемонії. Вона каже, що я повинен був припустити, що це може статися за все її передвесільні заходи були чайлд-фрі (її два душа і т. д.), які були б дійсні, якщо б вона не відправила мою дочку запрошення на запрошення".

З великою день, вона не розмовляла з сестрою, незважаючи на спроби зв'язатися з нею кілька разів по телефону і Facebook.

“Я повернуся додому з поїздки і бачу, що моя сестра видалила мене з усіх соціальних медіа-платформи. Я намагався зателефонувати їй, і він йде прямо на голосову пошту, так що я припускаю, що вона заблокувала мене," сказала вона.

Наречена тепер заблокували її сестра за інцидент на весіллі. Фото: Facebook

"На даний момент, звичайно, я дуже засмучений, але моя дочка також отримали свої почуття боляче і думає, що її тітка більше не любить її."

У Мережі вибухнув в підтримку відкинутого брата, заявивши, що в останню хвилину без дітей політика була абсолютно необґрунтованим і "абсолютно безглуздо".

“Якого біса? Я б відправив їй рахунок-фактуру на вартість поїздки вашої дочки," один з коментаторів сказав.

“Немає ніякого шляху в пеклі, я б залишила своїх дітей. Мені шкода, що вона так необдумано", - написав інший. "Все, що я знаю, що ти крутий, особливо для людини, щоб підійти і сказати, 'я буду піклуватися про дітей, тому що ви все можете йти".

“Святий лайливе вигук. Я навіть не дозволю якомусь випадковій людині дивитися, як мій кіт, не звертай уваги дітей. Ця наречена кажанів**т з розуму," один написав.

О 12 годині відбудеться онлайн, пост отримав сотні коментарів від обурених користувачів, все захищаєте уникав мама і відправка їх добрі побажання зруйнованої племінниць.

“Я стриманий плакала, думаючи про те, як боляче мені буде, якщо моя тітка раптом не хочеш мене бачити на своєму весіллі? Ідея не моя племінниць і племінників на весіллі буквально немислимим", один чоловік відповів.

“Я хочу, щоб твоя сестра нічого, але найгірше. Я сподіваюся, що її шлюб закінчується розлученням, і мені шкода її бідного чоловіка одружився на такий шматок роботи", - інший відповів.

Продовжувати розмову @RebekahScanlan | rebekah.scanlan@news.com.au



Категория: Обо всем