Гран-хто одружився, підліток розкриває таємницю відносин


Опубликованно 16.01.2019 15:54

Гран-хто одружився, підліток розкриває таємницю відносин

Алмеда і Гарі Хардвік, які були 71 і 17, коли вони познайомилися, одружилися в 2016 році, через два тижні після зустрічі на похороні її сина Роберта.

Гері і Алмеда вийшла заміж після зустрічі на похороні її сина. Зображення: зображення: ПА реальному житті

Вона була одружена, 43 роки, але зізнався у новому відео на YouTube Гері був її "другу половинку".

"Я був одружений протягом 43 років та там не було багато Кіссі, кавайний чого відбувається ... ніякої романтики", - сказала вона на своєму каналі в YouTube, посилаючись на її перші стосунки.

“[Мої нинішні відносини] це якийсь вихор.

“Ми завжди компліменти і поцілунки. Ми насолоджуємося нашими відносинами. Коли ви зустрічаєте ідеальний варіант, це коли ти знаєш, ЩО НЕ хочу втратити це відчуття."

Пара на їх день весілля. Фото: ПА реальному житті

Вона продовжувала: "компліменти, обійми, поцілунки ... це дуже романтично".

Пари, які живуть в Мэривилле, штат Теннессі, був секс в перший раз в першу шлюбну ніч і раніше описані один одного як чудові коханці'.

"Він був прекрасним, ніж у моїх найсміливіших мріях", - показав Гаррі раніше. "Вона дійсно моя жінка мрія і фізична сторона наших відносин не могло бути краще."

Алмеда виступаючи на презентації її нового ток-шоу, розповідають дівчата, де вона дає поради представників громадськості.

"Я знаю, що у тебе багато питань, щоб запитати мене," сказала вона, пояснюючи, що це буде щотижневе шоу, і вона буде спиратися на своїх власних шлюбах, щоб давати поради.

Під час свого першого сегмента вона відповіла жінці на ім'я Джорді поговорити про те, як зробити любов остання.

Вона пояснила: “Ви повинні сісти один з одним і працювати через проблеми у відносинах.

“Деякі люди просто розлютитися і вони не хочуть говорити про цю проблему.

“У наших відносинах ми робимо маленькі речі кожен день, щоб допомагати один одному, то він готує мені вечерю або швабри для мене.

“Ми завжди дякуємо один одного.

"Це дрібниці, приготування їжі, миття посуду."

Вона підкреслила важливість компліменти своїм коханим. "Завжди хвалити його і показати свою любов", - сказала вона. "Показувати це кожен день, ми не обіцяв завтра."

Алмеда і гарі, який раніше зустрічався з жінкою 77 — зв'язали себе узами шлюбу на церемонії, яку він влаштував для всього $200 (?137) за шість днів в 2016 році.

Після одруження пара переїхала в будинок Алмеда з одним із її онуків, які на три роки старший від свого нового чоловіка.

Гері має татуювання з ім'ям дружини на грудях. Фото: ПА реальному житті

"Я не шукаю молодого людини, але Гаррі просто прийшов", - сказав Альмеда. "Я просто відразу зрозуміла, що він був один."

Її щастя, що їх зустріч була в різкому контрасті до самотнього відчаю матері чотирьох довелося пережити після того, як овдовів, а потім втратити її старший син Роберт, 45, після нападу.

“Я був одружений на мого першого чоловіка Дональд 43 роки, і тому, коли він помер в 2013 році після семи місяців у лікарні із-за ускладнень з діабетом, я була надана сама собі, - сказав Альмеда.

“Я б вийшов на роботу в Walmart в сльози і мої колеги запитують мене, що був неправий. В глибині душі, я шукав другу половинку".

Гаррі, чиє тяжіння до жінок, почав з закохана в одного вчителя у віці восьми років, сказав, що він теж був в сум'ятті, відчуваючи себе в пастці в нещасливі відносини з його 77-річний коханець.

“Ми завжди билися, - сказав Гері. "Я впала в депресію і шукала вихід."

Ось коли Ліза, тітка, запросив його разом з іншими проводжаючими для кремації чоловіка Роберта.

Алмеда сказав: "я помітив цей молодий чоловік з милою посмішкою під час служби і подумав: 'Вау, це одне.

Альмеда в ній ви трубка відео. Фото: Ютуб

“Він був на іншій стороні церкви, але я продовжував дивитися на нього. Це було схоже на яскраве світло через горе.

“Те, як я йшов до дверей у кінці, він підійшов і передав свої співчуття. У нас не було багато часу, але цього було достатньо."

Протягом наступних кількох місяців, вона не могла перестати думати про Гаррі. Вона не розуміла, що це почуття було взаємним.

"Це було миттєве справа для мене теж", - сказав Гері. "У неї самі чудові, яскраві блакитні очі".

Незабаром після цього, Ліза запросила їх обох разом на сімейну вечерю в сусідньому ресторані піца піцу.

"Він був просто, як я запам'ятав", - сказав Альмеда. “Ця посмішка, ці добрі погляди. Ми обидва були надто збуджені, щоб поїсти, і в один момент він впав на свій стілець."

Вона згадує: "Я просто вийшов і сказав йому:" Послухай, я 71 і тобі 17. Я занадто старий для тебе? Він стиснув мою руку, посміхнувся і відповів: - Вік-це просто число'."

Тієї ночі, повернувшись до Лізи з іншими, Гаррі застав її з червоними трояндами і браслет на її день народження, який був кілька днів тому. Потім вони розділили свій перший поцілунок.

"Це змусило мене відчувати себе як підліток знову", - посміхнувся Альмеда.

З тих пір, як вони почали бачити один одного кожен вечір, і отримала благословення від більшості друзів і сім'ї, в тому числі і мама Гері Теммі, 48, а бабуся Каролін, 71.

Через два тижні після їх першого побачення, вона без вагань приймати, коли Гері запропонував по телефону. Через шість днів, Алмеда носили сукню, запозичене у свого двоюрідного брата, як вони одружилися в саду недалеко від будинку Лізи.

З моменту їх весілля в жовтні 2016 року, Гері були їхні імена вытатуированы на грудях.

“Алмеда настільки молодий душею, що вік не заважає нам, ми ніколи не думаю про це. Я просто знаю, що Бог відповів на мої молитви, що день, коли вона увійшла в моє життя", - сказав Гері.

Вона додала: "одна річ, я дізнався, що, коли ви дійсно любите когось, неважливо, що думає хтось інший".

Ця історія вперше з'явилася на сонце і опублікована з дозволу.



Категория: Обо всем