Лорен Санчес зустрічався зірка НБА Дерек Фішер


Опубликованно 17.01.2019 18:57

Лорен Санчес зустрічався зірка НБА Дерек Фішер

Було виявлено, що на-І-знову відносин відбулося після того, як вона втекла від нареченого НФЛ Ентоні Міллер ще в 2002 році.

Джерело розповіло PageSix чес був з Фішер на деякий час (після) все пішло шкереберть з Міллером.

“Тоді вона торгувалася до Нью-Йорка Синя зірка Генрі Сімонс, і вони були заручені. Потім вона вийшла заміж за Патріка Вайтсел," джерело стверджував.

Міллер сказав, що він зустрів чес на Супер Боул в 1996 році, коли вона охоплює гра.

Він сказав, що їх чотирирічні відносини: “я не можу довіряти їй. Вона отримує навколо. Вона зраджує мене з іншими хлопцями".

Гравець НБА Дерек Фішер, Лорена Санчез і Джефф Безос. Фото: Пол Арчулета/Getty Зображення

Джерела, близькі до Санчес рішуче відкинув ці звинувачення і заявив, що це був Міллер, який відбився.

У будь-якому випадку, ми чуємо, що після того, як вона закінчилася, Санчес був романтично пов'язаний з Фішера — Лейкерс зірка, хто пішов далі, щоб стати тренером Нью-Йорк Нікс.

Інше джерело сказав, що вони зустрічалися, коли вони обидва були вільні.

Санчес вийшла заміж за голлівудського агента влади Вайтсел в 2005 році. У неї також є син з колишньою зіркою НФЛ Тоні Гонзалес.

Фішер також вийшла заміж у 2005 році, Кендіс Фішер. Вони розлучилися в 2016 році. Він зараз займається в баскетбол дружини зірки Глорії Гован — колишня дружина свого колишнього товариша по команді Метт Барнс.

Генеральний директор Amazon Джефф Безос подав на розлучення з дружиною Маккензі Безос після 25 років шлюбу.

Лорена Санчес і Безос.

Фішер був найнятий в минулому місяці в якості тренера команди НБА Ла Спаркс. Він зіграв з "Лейкерс" з 1996 по 2004 рік, і після 18-річну кар'єру став головним тренером "Нікс", з 2014 по 2016 роки.

Санчес був штовхають в центрі уваги минулого тижня після того, як романтично пов'язаний з Amazon мільярдер Безос. Вони розлучилися з подружжям — Вайтсел і Маккензі Безос — колись у минулому році. Представники Санчес і Фішер не коментував.

Стан Безоса оцінюється в суму близько A190 мільярдів доларів — і Маккензі може черпати стільки, скільки $96 мільярдів після їх розлучення — заробляти свій перший титул, як найбагатша жінка в світі.

Ця стаття спочатку з'явилася на Нью-Йоркській пост і був відтворений з дозволу



Категория: Обо всем