Іспанська капітального жорсткі обмеження на забруднення автомобілі


Опубликованно 17.01.2019 19:18

Іспанська капітального жорсткі обмеження на забруднення автомобілі

В іспанській столиці Мадриді ввів жорсткі обмеження, але на старих, забруднюючих навколишнє середовище транспортних засобів, що фактично забороняє пре-2006 дизель і до 2000 бензиновим двигуном автомобілі в'їзд в центр міста.

Нові обмеження є частиною мадридської Центральної схема, яка спрямована на зниження забруднення повітря в місті склав більше 40%, з серією все більш жорсткі правила, які в підсумку бан не нульовим рівнем викидів транспортних засобів.

За схемою, новий універсальний тест на викиди буде здійснювати оцінку для кожного автомобіля, і його прийнятності, щоб увійти в місця з низьким рівнем викидів зони, яка позначена чітко на своїх кордонах і контролюється системою відеоспостереження. Дизельних автомобілів , випущених до 2006 року і бензинових транспортних засобів, побудованих до 2000 року, не мають права на низьким рівнем викидів зони запис наклейка. Власникам таких транспортних засобів повинні довести, що вони мають доступ до приватної паркуванням в зоні, і зареєструвати свій транспортний засіб до введення.



Категория: Автоновости