Як вплинули протести "евробляхеров" на рух в Україні: Порівняння карт


Опубликованно 18.01.2019 03:00

Як вплинули протести

20 листопада, о 9:00 ранку, по всій території України почалася анонсована раніше всеукраїнська акція протесту власників так званих “евроблях“. Мітинги організовує ГО “АвтоЕвроСила“. Мета протестів - створення максимально доступних умов для розмитнення іноземних автомобілів та скасування прийнятих нещодавно Верховною Радою законів про “евробляхах“.

Активісти обіцяли паралізувати рух своїми акціями протесту по всій території країни. На даний момент акції проводяться в 56 містах, повідомляє УНІАН. У деяких містах проводяться мітинги біля місцевих ОДА (наприклад, в Запоріжжі, Івано-Франківську, Вінниці та інших).

Також перекрито ряд доріг державного значення - активісти зупиняють рух, безперервно переходячи через пішохідні переходи. В деяких ділянках активісти все ж пропускають фури, в інших - дають право проїзду тільки спецтранспорту.

Як вплинули мітинги на рух в Україні

Судячи за даними сервісу Google maps, за станом на 13:00 перекриття доріг в деякій мірі ускладнило рух - автомобілісти змушені об'їжджати перекриті ділянки трас іншими дорогами. Тим не менше обіцяного транспортного колапсу ще не відбулося. Втім, акції протесту тільки набирають силу і ситуація може змінитися.

Раніше повідомлялося, що контрабандист “заправив“ евробляху бурштином - прикордонники помітили.



Категория: Автоновости