Новий автомобіль викидів CO2 вдарив самого високого рівня з 2013


Опубликованно 18.01.2019 11:54

Новий автомобіль викидів CO2 вдарив самого високого рівня з 2013

Середні викиди CO2 нових легкових автомобілів досягло вищої точки з липня 2013 року, за даними Департаменту транспорту показує.

Дані, взяті з цитованого викидів СО2 нових автомобілів, зареєстрованих у Великобританії, показує, що середній показник вересня склав 128.3 г/км. Це відображає різко з найнижчим показником на запис 119.2 г/км, записаний в серпні 2016 року.

Зростання пояснюється різким зниженням продажів дизельного палива у Великобританії, які впали на 31% в минулому році. Покупці переключилися на бензинових моделях, які зазвичай видають більш високі рівні СО2, ніж їх дизельні аналоги.

Надалі звинуватити можна віднести до нового ВПИМ регулювання викидів парникових газів, які поступово змушують багатьох автовиробників для збільшення опубліковані показники викидів CO2 для своїх автомобілів.

Це особливо важливо, враховуючи, що нові автомобілі на ринку, в середньому, на 12,6% більше ефективними, ніж їх попередники, за даними оппа. Це відбувається, незважаючи на збільшення числа ультра-низьким рівнем викидів транспортних засобів, зареєстрованих з гібридів і електромобілів, що становить більше 3% британського ринку автомобілів.



Категория: Автоновости