Ягуар я-ПАРЄ випробування: стиль водіння роблять великої різниці в електротязі?


Опубликованно 18.01.2019 11:54

Ягуар я-ПАРЄ випробування: стиль водіння роблять великої різниці в електротязі?

Важко стримати. Тут ви, керуючи автомобілем з 395bhp і 513lb футів, але ви повинні його не в поспіху роді.

Це не тому, що це електричний автомобіль з пробігом досить мінімальний, щоб відправити вас в неспокійній тривозі протягом півгодини отримую в ньому, але тому, що ми проводимо експеримент. Не строго емпіричному експерименті, але мав намір дізнатися, як далеко ви можете піти в я-ПАСІ в разі, якщо ви водите його в розумний, обмеження швидкості-спостереження чином, і як далеко ви можете піти в один, якщо, скажімо, ти дуже добре для зустрічі.

Деякі водінні реального світу, то і у нас є два я-кроків для досягнення мети. Як будете готові відправитися з супутника цу автомобіля в Feltham, графство Міддлсекс. Обидва були на зарядку на ніч, обидва в приміщенні і користується незмінним при помірній температурі навколишнього середовища (докладніше про це пізніше), і обидва мають те ж призначення. Який Хінклі-Пойнт у Сомерсеті, на сайті не тільки існуючої атомної станції, але і абсолютно нові (і спірний) атомної електростанції, яка в даний час у стадії будівництва.

Актуальність, звичайно, полягає в тому, що частина електроенергії, вироблюваної обидва ці рослини будуть використовуватися до влади, серед іншого, зростання числа Хінклі-Пойнт ЕВС також реалістична мета. За даними Зап-карту, зарядний пристрій розташування смартфон програми, рекомендовані Ягуар, у нас є вибір з трьох маршрутів.

Найцікавіше відбувається на автомагістралях, дорогах, в міських пробках і провулках. Ця поїздка становить 139 км, яке на перший погляд повинно бути добре В і-темпі чиновника ВПИМ водіння позову спектр 292 миль. Зверни увагу, по дорозі ми будемо робити кілька диверсій для фотографії, яка буде далі проїдати наші доступні.



Категория: Автоновости