Вагітних недисциплінованого туриста Тіна Марія грошовий потік крові в клітини


Опубликованно 20.01.2019 13:21

Вагітних недисциплінованого туриста Тіна Марія грошовий потік крові в клітини

Тіна Марія готівки, 26, є одним з британських відпочиваючих "з пекла" створення світових новин з їх витівками спійманий на камеру йде вірусна.

Група звинувачується в звалище сміття на пляжі, обманює на безкоштовне харчування, стверджуючи, що їх заражена їжа з мурахами або волосся, і зловживати місцеві жителі з дітьми кричали і показували середній палець.

Грошові зіткнувся районний суд Гамільтон на Північному острові Нової Зеландії у вівторок і визнав себе винним у двох пунктів звинувачення в крадіжці за крадіжку енергетичних напоїв, мотузкою і сонцезахисні окуляри з Окленд станції обслуговування.

Вона розповіла щоденна Пошта Австралії, що в той час як поміщені в поліцейський ізолятор з насильницькою жінка-злочинець, її вирвало кров'ю.

Тіна Марія грошових коштів на станцію техобслуговування компанії Caltex, де вона вкрала окуляри, енергетичні напої і мотузку. Фото: 1ньюз.

Тіна Марія грошових коштів, яка стверджує, що потік крові в камері поліцейської ділянки, суд залишає після визнання себе винним у злодійкуватих. Фото: 1ньюз.

Член неслухняні британські туристи, які створили хаос в Новій Зеландії.

Хлопчик погрожував місцевим жителям. Фото: Кріста Курноу.

Невгамовний група мандрівників стверджують, що вони були несправедливо в Новій Зеландії. Фото: Кріста Курноу.

“Я був в одній камері з жінкою, яка отримала 13 років за збройне пограбування. Я сказав їй, що я був, і вона расхохочется," грошові кошти каже.

Готівкою був визнаний винним і зобов'язав виплатити $55 на відшкодування шкоди, але вона сказала ДМА вона визнала себе винною тільки тому, що вона може заплатити штраф і звільнитися, а не залишатися під вартою, поки вона була депортована.

Відпочивали сім'єю групи грошових спростував залишати пивні пляшки і купи сміття на людному пляжі, перш ніж дитина пригрозив "вибити мізки" місцевих жителів, які стикаються з ними.

Інцидент, який привернув увагу туристів, розгорнулися в Окленд Такапуна-Біч минулого тижня, був зафіксований на камеру місцеві Кріста Курноу.

Вона розповіла у Новій Зеландії групи з близько 12 туристів люто заперечувати, коли вона попросила їх навести порядок.

"Їх відповідь була, в основному, якщо у нас є проблеми, то ми можемо його забрати і що порада для" МС Керноу сказав.

Член хлопчика з туристичної сім'ї обвинуваченого поганої поведінки тримає палець, як вони залишають районний суд Гамільтон. Фото: Христина Cornege.

Недисциплінованих туристів: ялинки стырил з АЗС міста. Фото: НЗ Вісник.

Поліція припинила недисциплінованих туристів з повідомленням про депортацію. Фото: Feek Це Об'єкт Типу ' Белінда.

Бешкетника британська група тепер переїхала з Окленда в Веллінгтон і невідомо, коли вони будуть вигнані. Фото: Feek Це Об'єкт Типу ' Белінда.

“Я звернувся до родини, щоб знову запитати, якщо вони не могли поважати нашу країну під час поїздки і забрати сміття.

"Вони вдавалися до насильства, і навіть бабуся і дитина був залучений, кажучи, що вони хотіли пробити мою голову."

Поліцейські зупинили групу про недоречному автомобіля дитячих утримуючих пристроїв.

Годин раніше, їм було вручено повідомлення з обмеженою депортації після попереднього інциденту в Бургер Кінга, де вони створювали незручності і просять безкоштовну їжу.

Сім'я, як повідомляється, замовили кухню в магазині повернення молодості племені нанду, перш ніж вимагати повернення грошей, нібито стверджуючи, що мурахи або волосся в їжі.

Повідомлення про депортацію може означати, що група буде заборонено повертатися в Нову Зеландію як мінімум на п'ять років, повідомляє Newshub.

Однак групи, які всі в'їхали в країну за візами відвідувача в свої британські паспорти, переїхав у Веллінгтон, а може і залишитися в Новій Зеландії ще кілька днів.

Кадри з буйних британських клан захоплений Нової Зеландії показує молодий хлопчик тримає свій середній палець для новозеландських ЗМІ в гонитві.

candace.sutton@news.com.au



Категория: Обо всем