Моделі Tesla 3: європейські ціни і асортимент ВПИМ виявлено


Опубликованно 20.01.2019 15:45

Моделі Tesla 3: європейські ціни і асортимент ВПИМ виявлено

Тесла відкрив портфель замовлень для європейських покупців модель 3 седан, раніше-неофіційний розкриваючи ціноутворення і деталі.

Великобританії автомобілі не очікується до середини наступного року, коли правостороннього розташування видобутку, але ціни опубліковано в Іспанія, Швеція, Нідерланди і Франція припускають початкового рівня EV буде доступний близько ?50,000, впавши до $ 46,500 з урахуванням британським урядом стимул для автомобілів з нульовим рівнем викидів.

Модель 3 також було показано в дилерські центри Великобританії вперше, з демонстрацією моделей на показ в компанії Лондон-Парк Роял " і " Манчестер дилерів Стокпорт.

Модель 3 здатна охопити 338 миль на одному заряді, у відповідності з новими методами тестування ВПИМ. Ця цифра стосується і повнопривідних довгострокового варіант, який доступний з 50kWh або 75kWh батареї.

Тесла Модель 3 огляд

В даний час, тільки стандартне виконання і виконання довгострокового варіанти доступні в Європі, з подальшою дешевше варіант ще очікувати від близько 30 000 фунтів стерлінгів у Великобританії. Що буде братися Модель 3 проти подібних згоряння двигуном компактний керівники, такі як Ауді А4, БМВ 3 серії, Ягуар Хе і Мерседес-Бенц C-клас з точки зору ціни і розміру.

Модель 3 виробництва натисніть 5000 автомобілів на тиждень, в останній тиждень червня 2018 року, просто зустрічі самостійної установки Тесли строк вихід для такої кількості автомобілів, які будуть зроблені в тиждень до кінця другого кварталу 2018 року.

Для цього потрібно будівництво тимчасового наметового поза фірми Каліфорнія фабрики, щоб провести ще одну виробничу лінію і збільшити випуск продукції.



Категория: Автоновости