Не плагіни для оплати Лондоні плата за в'їзд з квітня


Опубликованно 20.01.2019 15:45

Не плагіни для оплати Лондоні плата за в'їзд з квітня

Автомобілів без плагіна можливість більше не будуть звільнені від платного в'їзду в Лондоні за новими планами, набуде чинності у квітні.

Перший етап нового чистого автомобіля знижка (ССЗ) схему, замінивши ультра низьким рівнем викидів знижкою, побачите тільки нульовим рівнем викидів, здатних автомобілів, таких як гібриди або електромобілі - для звільнення від ?11.50 на день оплати.

Приватна прокат автомобілів (PHVs), діяльності ?ber і Еддісон, також повинні почати платити після консультації підтримала зміни в правилах. Ці зміни збігаються з введенням 24-годинний ультра низьким рівнем викидів зони в Лондоні, і, як очікується, близько 8000 менше PHVs на вулицях міста щодня.

Аналізуючи уряду Великобританії план вирішення проблеми викидів оксидів азоту

Обмеження будуть затягуватися і далі до 2021 року, коли буде тільки чисто-ЕОЗ мати право на знижку, а до 2025 року з-Вартість знижка усього терміну дії. Цей крок спрямований на поліпшення якості повітря, який був нещодавно гаряче обговорювана тема.

Також пропозиції, привезли в транспорт для Лондона під керівництвом мера Москви Садик Хан, цільової операторів дизель рулить, що недавнє дослідження показало, несуть відповідальність за 20% шкідливих викидів NOx в місті.

Новий дизельний таксі заборонили ліцензії зі столиці, і вже з початку 2018 року, але 15-річний віковий ценз на поточному таксі будуть введені в наступному році. А кількість грантів, включаючи гранти перетворення ГБО на таксі 5 євро і розширені delicensing фонду, дозволяють до ?10,000 від вартості нової кабіни для водіїв, які торгують у своїх старих автомобілів.

Детальніше:



Категория: Автоновости