Україна vs Росія: бійка чемпіонів Гвоздика і Бетербієва підтверджена офіційно


Опубликованно 20.11.2019 02:39

Україна vs Росія: бійка чемпіонів Гвоздика і Бетербієва підтверджена офіційно

Одним із перших законів, які обіцяє прийняти команда Зеленського - скасування депутатської недоторканності. Однак для його прийняття необхідно внести відповідні зміни до Конституції, а сам документ голосувати на двох сесіях парламенту. Крім того, це передбачає наявність 300 голосів для прийняття відповідного документа. Поки в команді Зеленського є тільки близько 250. І було б наївно вважати, що депутати, які вже багато років знаходяться в парламенті, з чималою кількістю "грішків", підтримають зняття захисту, тим самим підставивши себе під "ніж". Тому швидше за все буде прийнято компромісне рішення, без внесення змін в Основний закон, який голосно назвуть "зняття депутатської недоторканності". "Вести" розбиралися, як це станеться, і чим підмінять свою обіцянку"слуги народу".

"Вісті" писали, що на даний момент притягнути до кримінальної відповідальності народного депутата практично неможливо. Для того, щоб народний обранець постав перед законом, необхідно відповідне подання Генпрокурора. Після цього - голосування у сесійній залі. На практиці, ще на етапі внесення подання, нардепи вже знаходяться за кордоном, і повернути їх в країну неможливо.

Колишній форвард "Манчестер Юнайтед" Дієго Форлан розповів про звички екс-партнера по англійській команді португальця Кріштіану Роналду. Про це повідомляє Marca.

"Роналду був егоїстом в роздягальні. Кріштіану завжди хотів бути поруч з дзеркалом. Він проводив весь день біля дзеркала", — заявив уругваєць.

Бразильський футболіст Роналдо завжди був схильний до повноти. Вийшовши на пенсію, він дав генам взяти своє.

Між тим, екс-спортсмен, мабуть, продовжує тренуватися. У той час як у нього з'явився випираючий живіт, його трапеція виглядає вражаюче, повідомляє Joinfo.ua.

У п'ятницю наставник національної збірної України з футболу Андрій Шевченко оголосив список гравців, які будуть викликані для підготовки до двох майбутніх вересневих матчів: зустрічі з Литвою в рамках відбору на Євро-2020 7 вересня і контрольній грі з Нігерією 10 вересня.

У попередньому складі команди — 24 гравця в основній заявці і четверо запасних. Всі вони повинні прибути на збір, що розпочнеться 2 вересня в Києві.

Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) продовжує підготовку до дебюту у суперважкій вазі на сонячному пляжі Малібу в Майамі. Про це пише xsport.ua.

"Шахтар" в гостьовому матчі 4-го туру УПЛ розібрався з ПФК "Львів". Пряму трансляцію поєдинку вів xsport.ua.

На початку матчу забійний момент не реалізував Ісмаїлі, пробивши повз ворота, а пізніше Мораєс пробив з вигідної позиції у штангу. І все ж "гірники" забили у першому таймі. Матвієнко скинув м'яч під удар Дентіньо, який не промахнувся. А до кінця тайму Марлос забив свій м'яч, реалізувавши простріл Ісмаїлі.

У ніч на неділю стало відомо, що наступний бій Олександра Гвоздика офіційно підтверджений. Український чемпіон світу за версією WBA і володар пояса IBF росіянин Артур Бетербієв змагатимуться 18 жовтня у Філадельфії. Об'єднавчий поєдинок у напівважкій вазі офіційно анонсувала промоутерська компанія Top Rank Boxing.

Бою Бетербієв — Гвоздик з особливим нетерпінням чекають по обидві сторони океану. В Америці він цікавий тим, що зустрічаються небитые представники напівважкої ваги, які вже встигли завоювати пояс чемпіона світу. І в цьому бою визначиться, якщо і не король серед напівтяжів, то велика його подобу. По цю сторону океану, зрозуміло, протистояння Україна — Росія взагалі нікого не може залишити байдужим.

Об'єднавчий бій у напівважкій вазі між чемпіоном світу за версією IBF росіянином Артуром Бетербієвим (14-0, 14 КО) і володарем титулу WBC українцем Олександром Гвоздиком (17-0, 14 KO) оголошено офіційно. Про це інформує Top Rank Boxing.

Бій відбудеться 18 жовтня на арені Liacouras Center у Філадельфії. Поєдинок очолить вечір боксу Top Rank, який буде транслювати телеканал ESPN.



Категория: Обо всем