Констанс Хол "прости" за "прочуханкою" продукти на Instagram


Опубликованно 02.12.2019 14:18

Констанс Хол

У відвертому публікацію в неділю, зал, який на початку цього року відкрив про її фінансові проблеми, писав, що вона "на жаль" багатьох з її останніх постів було оголошувати товарів для продажу.

Зал має свою власну лінію одягу, Королева етикетці, в даний час по країні з виступами, продає мистецтво, сонцезахисні окуляри і косметичні товари через її сайт і збирається випустити свою третю книгу, довго і щасливо ... Ф**До, що.

"Я ненавиджу той факт, що ця сторінка ніби просто всі про продаж на даний момент", - написала вона, пояснивши, що вона пережила "дуже грубий" час "матеріально" після появи на "Танці з зірками" на початку цього року.

В полум'яний пост, Констанс Хол вибачився за "прочуханкою" продукти на Instagram.

По темі: Повідомлення Констанс Хол ненависників: "мене не хвилює'

Виходять з цієї фази побачив зал капітальний ремонт одягу етикетки, продовжуй своє передвиборче турне і написати книгу, в результаті чого її оголошувати всіх трьох нових проектів одночасно.

“У мене ніколи не було проблем продавати на цю сторінку, так як я продаю свою аудиторію я теж люблю поділитися з вами. Але останнім часом він відчуває, як це було продавати продавати продавати, менше ділитися і я ненавиджу це. Вибачте", - написала вона.

Роблячи більше питань, складно сказав Хол її стосунки з чоловіком джинсові Кук "реально понесло" в цей період.

“Всі помітили, що я не проводки як багато про нас, тому що я не знаю, що сказати. Я не знаю, що відбувається", - написала вона.

“Але бізнес довелося закривати, бо одяг з масивними рахунків і співробітники повинні бути оплачені і т. д., Мені не треба пояснювати вам, що це походить, щоб вести бізнес.

"Я хотів, щоб ви знали, що я відчував, як Sh*T, для прочуханки мої речі, не розділяючи моєму житті".

Залу показали її відносини з джинсової Кук (ліворуч) постраждали, але тепер вони були в хорошому місці. Картина: Фіона Бірн

По темі: Констанс Хол одружується партнер денім Кук під час секретної церемонії

Пояснивши, що "ш т*дійсно потрапило у вентилятор" між собою і Кук, Хол сказав, що вони тепер обидва у дзвінок, вони потрібні і "повернулися до місця це добре".

“Та ти знаєш, що мені потрібно? Мені потрібно нагадування про те, що ви не читали мої речі за відповіді, Ви читаєте мої речі за правду", - написав Хол.

"Це нормально, не знаю, що відбувається, куди все йде, і я повинен був відкрити."

Зал закінчився її пост з вихвалянням шанувальників, які допомогли їй відчути "життя змінюється любов" під час свого турне.

“Дякую і вибачте, якщо вам здається, що це просто сторінки, щоб продавати речі. Це абсолютно не так, але це просто всі приходять відразу."

Шанувальники оцінили її "справжній" пост.

Послідовники залу поспішили згуртуватися навколо зірки, вихваляючи її за поділ таке "справжній" пост.

“Продовжуйте робити те, що ти робиш, Констанс. Чи ви відправляєте гарячі фото для нашої одягу або публікація про особисте життя я досі люблю вас. Відправка любов до вас," один чоловік написав.

“Я завжди ціную твою чесність серед болю і стресу. Іноді нам всім потрібно, щоб це потрапило у вентилятор, щоб дістатися до, Чому ми любимо один одного", - додала інша.

- Я НЕ МОЖУ ОПЛАЧУВАТИ МОЇ РАХУНКИ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ'

Зал був відкритий у червні про її фінансових проблем після того, як шанувальник сказав, що вони відчували в "основі" і "знущаються" блогер зарядки $7.50 на місяць за передплату блозі.

Ділити її відповідь на жінку, Хол написав на Facebook, що "стіни тиснуть на мої фінанси".

"Я роблю свої пожертви, я намагаюся підтримувати моя сім'я і я лежу в ліжку, плачу, тому що я не можу оплатити рахунок за електроенергію", - заявив Хол.

"Моя компанія виплачує заробітну плату працівникам, в тому числі і моя, і я спустошила мою кредитну карту, щоб заплатити мої витрати, судові витрати у трьох судових справ, і я тільки що подав заявку на кредит, щоб платити ще більше рахунків."

Сказав, що зал її фінанси були нанесені після того, як вона з'явилася на Танці з зірками. Фото: Найджел Райт.

Фінансові стреси призвели зал в Google про банкрутство "багато разів", а вона "підсвідомо втрачає прихильність до свого дому, тому що я знаю, що я можу втратити його".

Сказав, що зал її грошові труднощі були, тому що вона продала суконь з її лінії одягу швидше, ніж вона очікувала.

"Сукні розпродані так швидко, тому що в той час я не міг дозволити собі купити більше і з дотриманням етичних норм означало величезні якостей не можливо", - написала вона.

“Ситуація буде поліпшуватися, у мене є нова одяг виробника, якщо я можу просто пережити кілька місяців, поки всі натисніть закінчиться, це просто гон і це пройде – все, що я можу зробити, це сподіватися і продовжувати створювати, проводити час на природі і спробувати залишитися вдячним. У мене так багато, що зосередитися на цьому".

Пертская зал, який з'явився на Великого Брата в 2005 році, але був виселений після всього 10 днів, піднялася до слави в 2016 році, коли Facebook пост вона писала про Батьківський секс пішли вірусні.

Колишній перукар має чотирьох дітей з колишнього чоловіка Білла Маоне, який вона розділила з в 2017 році – Бий-фіолетовий, Арло любові і близнюки Румі і снігу.

Вона розділяє син Раджа з другим чоловіком Кук, за якого вона вийшла заміж в початку 2018 року, і мати двох його дітей.тенденції в образі життя224



Категория: Обо всем