Цю картинку подвоїть свої матчі на Tinder, гарантовано


Опубликованно 05.12.2019 12:54

Цю картинку подвоїть свої матчі на Tinder, гарантовано

Але замість того, щоб бути приправлені питання, які будуть надихати криза чверті життя – “розкажи саму цікаву річ про вас? Якщо б вам довелося описати себе одним словом, що б це було?" – ти змушений знайти фотографію, яка робить неможливе.

Які фото підкреслює ваші найкращі риси, але все одно видно ваше обличчя ясно; змушує вас здаватися безтурботною (але не так, як усі ваші гроші йде до свят); означає, що ви люблячий і турботливий (але не як у вас просто сфотографуватися з чужими дітьми), а також передбачає свій мати купи друзів, не страшний групове фото?

Вихід з вашої глибини? Не хвилюйтеся, ці писаки ви беручи ідеальний юзерпік в найкоротші терміни.

По темі: 1 в 5 покоління чорний під час першого побачення

Виконайте наступні поради для ідеального побачення юзерпік. Фото: iStock Не.

Немає дзеркало селфи: особливо сорочки і близьких. Є ефективніші способи показати своє спорядження (в контексті) інша, ніж у тьмяній ванною кімнатою селфи.

Eaaaasy на фільтрах: це сучасний аналог у масці або паперовий мішок над головою. Важко знати, як ви виглядаєте, коли є собака особи замазані твої або коли ваша шкіра настільки розмита, особа просто виглядає як пляма. Сильно фільтрувати фотографії припускають, що ви є, що приховувати, тому, будь ласка, уникайте.

Візьміть вашого вихованця: дослідження, проведені майданчик для знайомств Zoosk в припускає, що наявність собаки в вашому профілі може збільшити ваші вхідні повідомлення на коклюш 265 відсотків. Але як ми всі знаємо, одержання ваш вихованець насправді дивитися в камеру-це півсправи.

На щастя для нас, новий геніальний винахід під назвою 'The Pawfie', просто ковзання та оснащення лікувати і ваш пес буде готовий до великому планом.

У Pawfie в дії. Фото: pikachu_bennett

Якщо вам подобається хороший хлопчик ... проведіть вправо! Фото: pikachu_bennett

Якість: якість: і за якістю, ми не маємо на увазі угробити зернисті ті, які виглядають як вони були зроблені з допомогою картоплі. Використовуючи фотографії, де ваше обличчя чітко видно, є плюсом для користувачів. У самому справі, носити окуляри або капелюхи може зменшити частоту серветки по 15 і 12% (відповідно), згідно труть.

Посмішка: а дівчата люблять дутися через селфи і хлопці, думаю, що блакитна сталь їх отримає серветки, це насправді контрпродуктивно. Повідомлення труть, що посміхається, а не сексуальний дутися або робити оченята порушує ваші шанси на матч на 14 відсотків.

Щира посмішка з фронтальна кут творить чудеса. Фото: iStock Не.

Зробити контакт очей: це не зелене світло, щоб дивитися в дуло камери як серійний вбивця, але "особою вперед" фотографії, На відміну від химерного, бічний профіль пострілів вгору, ваші шанси бути зчитана прямо на 20 відсотків.

Додати трохи кольору: Коли ви тільки 0.5 секунд, щоб справити враження на листалка, це допомагає виділитися. Власні статистика труть показують, що 72% користувачів мають нейтральні кольори в їх першому фото і це не робить їм ніяких позичені.

Якщо ваш шафа мінімалістський мрія і носити яскраві кольори вселяє відчуття крайньої відрази до себе, хороший, презентабельний ціни і кидаючи її на яскраво кольоровому фоні може зробити трюк.тенденції в образі життя529



Категория: Обо всем