Чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях хоче побити Ломаченко в проміжній вазі


Опубликованно 07.12.2019 01:06

Чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях хоче побити Ломаченко в проміжній вазі

На позачерговій конференції Федерації велосипедного спорту України було прийнято рішення звільнити з займаної посади президента ФВСУ Олександра Башенко і призначити новим головою Андрія Гривко. Про це у своєму Facebook повідомляє спортивний юрист Юрій Юрченко, пише xsport.ua. "І що? Йдемо пити каву? Ганна Соловей перемогла. Башенко впевнений позачерговою конференцією федерації велосипедного спорту України. Українці-спортсмени здатні на спортивний імпічмент!

P. S. Але, завдяки «реформам» Міністерства молоді та спорту судові перипетії ще довго будуть продовжуватися в державних судах, оскільки так і не була введена на все Федерації юрисдикція Спортивного арбітражного суду при НОК».

Чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях Едріен Бронер (33-4-1, 24 КО) заявив, що готовий провести поєдинок проти володаря поясів WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (13-1, 10 КО). "Я також побьюсь з Ломаченко в проміжній вазі до 62,6 кг", - цитує Xsport слова боксера.

Між тим, Бронер не здобув жодної перемоги у двох своїх попередніх поєдинках. Зараз американець виступає у напівсередній вазі і наступний бій повинен провести проти іншого українця, Івана Редкача (23-4-1, 18 КО).



Категория: Обо всем