Надя Bokody показує, що дійсно перетворює жінку в


Опубликованно 07.12.2019 15:12

Надя Bokody показує, що дійсно перетворює жінку в

По вихідним, ми би згорнутися калачиком на його шкіряний диван і розібрати, а половину-дивився пошарпані нульових комедію.

Ми не роздягатися, або торкатися один до одного тілами, але це було супер жарко.

Коли я підріс і іншими партнерами, я дізнався, що більшість чоловіків не особливо люблять цілуватися, принаймні не виходить за межі початкової стадії залицяння.

Секс постійно відчував, що вільний обмін, і я погодився, щоб торгувати моногамії, разом з моїм анульований оргазмів.

Він ніколи не приходило в голову перевірити, де мої бажання пішли – те, що запалюється так легко, як свіжий матч, тільки щоб зникнути в диму років.

Можливо, я думала, що втратила її.

По темі: Що жінки хочуть, щоб чоловіки перестали робити в ліжку'

По темі: 'жахливі секс потреби чоловіків, надішліть мені'

Нове дослідження припускає, ми отримуємо жіночого бажання все неправильно. Фото: Додається

По правді кажучи, бажання жінки набагато складніше, ніж те, що може бути недоречним або просто збитися з шляху. В цьому і полягає проблема з тим, як ми ставилися до цього.

Оскільки дослідники Мастерс і Джонсон зламав землю в області людської сексуальності – моніторинг суб'єктів сексу в своїх лабораторіях в 1960-е рр. – наше розуміння бажання жінки залишається практично без змін. Це розуміння полягає в тому, що сексуальні реакції жінок функціонують так само, як чоловіків.

Тим не менш, нова наука припускає, не тільки ми металися по неправильному шляху всі разом – ми багато експериментувала зі зламаним компасом.

Приголомшливі нове дослідження може стати ключем до розгадки складність жіночого статевого потягу, каже Надя Bokody.

Сучасні образи чоловічого і жіночого іннервації органів малого тазу (це мережа нервів навколо статевих органів) показують, наскільки разюча різниця між чоловічим і жіночим процесів збудження.

У той час як нервові структури навколо пеніса представлена як простий, лінійної сітці бігали вгору і вниз; на відміну від мережі і навколо піхви нагадує веб так щільно збилися, він наділяє людину-павука на його ж гроші.

Це не означає, що жінки вроджено важко догодити. Навпаки, у нас є кілька гарячих точок шипованих по всьому, що матриця нервів, здатних доставляти оргазм.

Двох ти, швидше за все, вже знайомі з, є клітор і G-пляма, а також включені розділи, стінок піхви, промежини, ануса і шийки матки.

І у випадку, якщо ви не здогадалися про це, так, вона трохи відрізняється для кожної жінки. (Думаю, з наших Вагін, як відбитки пальців; схожі, але немає двох однакових.)

"Думаю, що з наших Вагін, як відбитки пальців; схожі, але немає двох однакових", - говорить Надя Bokody.

Яка ж у більшості жінок, однак, є те, що вчені називають "сенсорна рука" в жіночому тазі, і це один з найбільших проривів у вивченні жіночого бажання в останнє десятиліття. Що "рука" є взаємопов'язаної системи між клітор і G-пляма, дві області, ми давно припускали, були повністю розділені.

Це одна деталь-це гра-чейнджер.

Клітора-G-точка з'єднання є настільки потужним, коли обидві зони стимулюються одночасно, більшість жінок можуть досягти оргазму дуже надійний.

Можливо, найбільше відкриття в нашому розумінні жіночого бажання, хоча, є те, що автор і академічний Наомі Вульф називає "мозок-піхва-петля". З точки зору непрофесіонала, тепер ми знаємо, що наші піхви безпосередньо впливає на наші мізки, і навпаки.

Це означає, що якщо ви хочете зробити ввечері, ви повинні зробити кілька речей, щоб знизити рівень стресу вашого партнера. Неяскраве освітлення, приємна музика, масаж і сміялися всі доведено антагоністи кортизолу, дуже вигідно для здачі жінка в державі, де збудження можливо.

Крім того, їй писати сексуальні повідомлення протягом дня про те, як вона виглядала вранці, замість того, щоб просити її забрати туалетний папір по дорозі додому, значно збільшить ваші шанси на отримання якихось дій.

Є ще дещо-що це досягнення теж. Вони створюють передчуття, мабуть, одна з найбільш недооцінених фігур у головоломці бажання жінки.

Ніхто не збирається сперечатися на П'ятдесят відтінків сірого серія була робота складною літератури. І все ж, незважаючи на його без смаку написання книг, проданих по всьому світу. Одне з кращих пояснень на П'ятдесят відтінків явища, є той факт, створення майже нестерпним кількості очікуванні напередодні різних сексуальних контактів між головними героями.

В П'ятдесят відтінків книги були таким хітом, тому що вони зосереджені на, Можливо, одна з найбільш недооцінених фігур у головоломці бажання жінки: Предстояння. Фото: Додаються.

Чи Е. Л. Джеймс усвідомлював це, цей метод працює, апелюючи до того, що "мозок-піхва цикл" Вовк стверджує тримає ключ до розгадки бажання у жінок. Коли ви будуєте інтригу хоч секстинг, тонкі переривчасті дотики, ласки, і шпалери, як при свічках та романтичної музики, ви, по суті розшифровкою цього ланцюга.

Насправді, деякі речі настільки ж ефективні при активації системи жінки сексуальне реакція, ніж лікувати ваші стосунки, як ви повернулися в школу, коли поцілунки і ласки були королем.

Що може пояснити, чому в моїй школі хлопець зміг викликати стільки пристрасті в мені кожен раз, коли у нас був один з наших сексуально стурбованих підлітків сесій я на своєму дивані.

Надя Bokody є вільним письменником і Instagram рекомендателем. Продовжити розмову на Instagram | @nadiabokodyтенденції в образі життя618



Категория: Обо всем