Жінка розкриває екс обман від Спайка на графіку


Опубликованно 09.12.2019 07:27

Жінка розкриває екс обман від Спайка на графіку

Але цій жінці не потрібно нічого робити, крім рівня активності дивитися на неї синхронізовані вправи гаджет "Спайк" в 4 ранку.

Джейн Слейтер, НФЛ спортивний репортер в США, показало, що вона впіймала колишнього бойфренда після того, як вони об'єднали їх Fitbit пристроїв – гаджет, він купив їй на минуле Різдво.

Джейн Слейтер, репортер НФЛ з Техасу, показали, як вона застукала свого хлопця зраджував, і користувачі Twitter подобається. Фото: Instagram / Джейн Слейтер

Слейтер був дуже вдячний за подарунок — пристрій, який згодом викрити його обман витівки.

Пари зв'язали свою FitBits, і деякий час все було добре, як вони "мотивовані" один з одним, щоб тримати на ходу.

Але будучи в змозі контролювати рухи свого партнера призначається Міс Слейтер зумів зловити його, коли вона помітила щось підозріле про його підвищення рівня енергії.

У Твіттері розмова з товаришем репортером НФЛ Альберт Брир, де вони обговорили здійснення подарунки, Міс Слейтер пише про неї виробник: “не ненавидять його, поки він був невідомо де в 4 ранку і на його фізичні рівні активності були піки на додаток.

"Шкода, що історія не реальна", вона виклала.

Для тих, хто думає, що її колишній був просто пізно вночі або рано вранці тренажерний зал сесії, пані Слейтер поспішив уточнити: "увага, спойлер: він не був зарахований в помаранчевому теорія класу в 4 ранку."

Колишній хлопець одного разу подарував мені браслет на Різдво. Мені дуже сподобалося. Ми врубався, мотивували один одного... не ненавидять його, поки він був зниклих без вести в 4 ранку і на його фізичні рівні активності були піки на додаток



Категория: Обо всем