Хацкевич: Супряга ще сируватий


Опубликованно 10.12.2019 06:18

Хацкевич: Супряга ще сируватий

Колишній наставник київського Динамо Олександр Хацкевич поділився своєю думкою щодо форвардів "біло-синіх". Зокрема, білорус розповів, чому Владислав Супряга у своєму першому сезоні за "Динамо" не отримав достатньо можливостей.

"Супряга? Він хороший хлопець, хороший футболіст. Але йому ще рано бути основним гравцем Динамо. Для позиційної гри він ще дуже сирий. Йому ще вчитися і вчитися. В Дніпрі-1 швидкий перехід в атаку, у нього там є простір. Там він може виявляти свої сильні сторони. В Динамо трохи інший футбол. Так, у нього є хороші якості, але йому ще зарано".

"Мало часу давав? Можливо. Але у нього було і достатньо моментів. Нам важливий був результат".

Також білоруський фахівець розповів який потрібен нападник київського Динамо.

"Коли я приходив в "Динамо", в команді був Мбокані. Однак я хотів бачити трохи інший футбол попереду. Приміром, як Фран Сіль, який дуже добре в глибину відходить і чіпляється за м'ячі. Для позиційної атаки він те що треба. Якщо б не його травми, він би себе показав. Саме такого нападника я хотів бачити".

"Приміром, Родрігеса я бачив не як чистого нападника, а другим форвардом. Так, його можна використовувати як лівого вінгера, але більше я його бачив відтягнутим нападником. В ньому я бачив класичну десятку", — заявив Хацкевич в програмі Вацко Live.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете в Facebook, Instagram і Twitter.



Категория: Футбол