Ягуар повертає Ленд Ровер в прибуток після зростання доходів


Опубликованно 10.12.2019 10:51

Ягуар повертає Ленд Ровер в прибуток після зростання доходів

Бос Ягуар Ленд Ровер Ральфа Заспівана, що програми перетворення фірми твердо стоїть на шляху, після того як він повернувся до прибутку в останньому фінансовому кварталі.

Натисніть на падіння продажів, британська фірма, розміщеної у розмірі 395 млн збитку в квітні-червні цього року. Але виявилося, що в кварталі з липня по вересень, запис ?156 млн. доподаткового прибутку – рік-на-рік ?246 млн вдосконалення.

Покращені результати були обумовлені доходи Ягуар Ленд Ровер зростає до $ 6.1 млрд, 8,0% рік-на-рік збільшення. У той час як обсяг роздрібної торгівлі скоротився на 0,7%, фірма збільшила свої показники в Китаї, де продажі виросли на 24.3%.

Прихід нового Рендж Ровер Евок також допомогли з продажів цієї моделі склав 54.6% порівняно з попереднім роком. Рендж Ровер Спорт продажі зросли на 17.5% за той же період.

Ягуар Ленд Ровер проводиться масовий ?2,5 млрд скорочення витрат і реструктуризації програми, назвав вартість проекту, і сказав заспівана покращені результати відображають успіх цих зусиль. Фірма вже досягла 2,2 млрд фунтів стерлінгів на ефективність, і на шляху до досягнення своїх цілей до кінця березня 2020 року. Він також вкладає кошти в нові об'єкти, такі як recentl;г відкрито Центр створення продукту.

"Наші люди дуже позитивно відреагували на складних обставинах за останній рік", - сказав заспівана. "Поліпшення показників в цьому кварталі відображає їх постійної пристрасті і рішучості".

Детальніше

Ягуар Ленд Ровер пости великі втрати через падіння продажів

Всередині нова технологія Ягуар Ленд Ровер в HQ



Категория: Автоновости