Швидке розкішні Феррарі 2022 позашляховика, докладні технічні бос


Опубликованно 10.12.2019 10:51

Швидке розкішні Феррарі 2022 позашляховика, докладні технічні бос

Феррарі нарощує розвиток його з нетерпінням очікували позашляховик, який буде штовхати бренд в зовсім новому напрямку для комфорту, дизайн інтер'єру, простору і технологій трансмісії.

Терміном погашення в 2022 році і розробляється під кодовою назвою Purosangue, що перекладається як "породистий", "Феррарі" позашляховик обіцяє бути, як ніхто інший продуктивності або ультра-розкішний позашляховик на ринку завдяки позиціонуванню унікальних від подібних Астон Мартін DBX файл, Бентлі Bentayga може, Ламборджині Урус і "Роллс-Ройс" Куллінан.

Позашляховик,, також відомий як внутрішньо '175', є одним з 15 нових Феррарі оголосили в минулому році і готується до запуску до 2023 року. Вони будуть побудовані два індивідуальних архітектур дає два самостійних модельних ліній, одна для середньодвигунних суперкарів, такі як швидке ф8 триб'ют, а інший спереду-середньомоторний спортивний стиль автомобілів, у тому числі новий позашляховик.

"Я впевнений в цій машині і технічні поняття," технічний директор "Феррарі" Міхаель Leiters розкрив в ексклюзивному інтерв'ю. "Я думаю, ми знайшли концепцію і пакет, який з одного боку справжній позашляховик і позашляховик переконати клієнтів, щоб купити його, але з іншого боку є величезна диференціація концепції існуючих позашляховиків."



Категория: Автоновости