Жінка, 25, відкриває про її "таємні" відносини тріо


Опубликованно 24.12.2019 13:42

Жінка, 25, відкриває про її

Прісцилла Соарес, 25, почали зустрічатися американський інвестор в нерухомість і подорожі видеоблогер Стівен Болден, відомий як "Жак", 26, В березні 2017 року.

Її бойфренд Джек сказав, що він ніколи не вірив в моногамію і завжди прагнув фізичних з'єднань з кількома жінками.

У лютому 2019 року, додав пару Памелою вони були дуже близькі, 21, щоб сформувати тріаду і тепер три з них працюють разом, подорожуючи по світу.

Їх ідилічна романтика приходить з великої сучка і задирочки, як Прісцилла з суворої католицькій родині, а значить, її родина ніколи не дізнається про неї "тріо".

Тому Болден (в центрі) і Прісцилла Соарес (право) додав Памелою вони були дуже близькі (ліворуч) у їх взаємозв'язку в лютого 2019 року. Фото: MDWAustralscope

Поки батьки Джека приймаєте його спосіб життя, донині Прісцилла приховує свою бісексуалів і пішли з життя її сім'ї.

Коли Прісцилла познайомилися про те, як вона пояснила, її мрії для них були моногамні відносини, де вони могли б одружитися і мати дітей.

Хоча подружжя і були вчинені, роботу про те, як в подорожі блогер означало, що він брав кожен місяць і канікули, а на дорозі зустрічалися інші, пояснюючи, що він мав "сильне бажання" для декількох сексуальних переживань.

Коли Прісцилла вперше почав тому, знайомства вона сказала, що сподівається на більш традиційних, моногамних відносинах. Фото: MDWAustralscope

Це вело Прісциллі і про те, щоб спробувати поекспериментувати в три-спосіб сексуального досвіду з іншими жінками.

У лютому 2019, зустрів про те, як Памела і приніс її в свою спальню і Прісцилли.

"Динаміка наших відносин полягала в тому, що ми були вільні від меж та обмежень і може робити те, що нам подобалося, поки ми були в безпеці, чесні і прозорі в наших комунікаціях і наміри", - сказав Жак.

Про те, як описує його стосунки з двома жінками як вільний від обмежень і кордонів. Фото: MDWAustralscope

“Привілейована при було вкладати свою любов в одній людині, відкриті для зустрічі і знайомства сексуальні стосунки з самками.

"Я був сфокусований на мої підприємства; моя філософія полягає, щоб переслідувати свою пристрасть і прийняти те, що на моєму шляху так довго, як вона додала якимось чином до моєї місії."

Прісцилла пояснила, як їх відносини динамічного працював на початку:

“Про те, як було заздалегідь, що у тебе немає бажання бути моногамним, так що зв'язок між нами продовжує зростати, незважаючи на його інтимні стосунки з іншими жінками.

Памела і Прісцилла задовольняються відносини. Фото: MDWAustralscope

“Протягом перших двох років спільного життя, він буде досліджувати стосунки з іншими дівчатами. Якщо б вони були сексуально стимулюючими, ми будемо насолоджуватися ним разом на ігровій основі.

"Зрештою, ми почали зустрічатися, якщо це мало б сенс, щоб прийняти його далі, ніж це, і почав зустрічатися з жінками."

Памела були друзями з Jak і Прісцилла на Facebook на деякий час, і всі вони мали багато спільних друзів.

Про те, як ви почали зустрічатися і спати з Памелою і хотів, щоб вона зустріла свою подругу і в кінці кінців за три з них, щоб лягти спати.

По темі: подружньої пари закохується в жінку з їх тренажерний зал

По темі: Як мені керувати моїм відносини пішли

Як Jak і при були залучені до пам про більш сексуальному рівні, опинившись дуже тягнуться до її особистості. Вони всі клялися у вірності один одному і протягом трьох місяців вирішили вступити в люблячий, трьохходовий з нею стосунки.

Новостворена зв'язок дає їм все з більшою фінансової стабільності, більше креативних ідей для способів роботи і більше людей об'єднатися в наданні допомоги один одному.

Прісцилла (праворуч) вона сказала і про те, як тяглися до Пем (ліворуч) більш ніж на сексуальному рівні. Фото: MDWAustralscope

Подружжя були задоволені своїм сексуальним дослідний відносини, але всі троє відчувають, що вони не знайти справжнє щастя, поки вони з'єднуються разом як тріо.

“Ми не настільки впевнені, що є така річ, як любов. Люди кажуть, що вони "люблять" людей і в реальності є токсичними, жахливі відносини", - сказав Жак.

“Ми вважаємо, що любов-це вибір. Це двері, ми вирішили пройтися, не те, що ми потрапляємо.

“Пем була першою жінкою, що ми обидва були фізично, емоційно і ментально залучають, що також відповідає всім критеріям, що ми обидва мали для потенційного супутника життя. Вона була єдиною, хто повністю зміцнив той факт, що ми були дійсно 'пішли'.

Хоча втрьох задоволені їх розташування, вони кажуть, що вони не поділяють ідею 'кохання'. Фото: MDWAustralscope

Говорить про те, щоб ніхто в тріо любив ставити позначку про те, що у них було.

"Ми всі відчуваємо себе більш виконані в такого роду відносини, ніж будь-який інший ми випробували", - сказав він.

"Це ситуація, яка ставить вас в кращому становищі, щоб рости і розвиватися, а не змушує нас заперечувати вроджені нахили та бажання в нашій душі."

Він продовжував пояснювати, що там було багато, щоб насолодитися про ситуації, включаючи "кращого сексу, більше грошей, більше людей і більше рук, щоб зробити роботу".

"Ми розробили набагато краще спілкування, більш високі можливості довіри, розуміння і прощення і, щоб краще збалансувати наші витрати часу, енергії та емоцій", - сказав він.

"Ми вибрати, щоб бути в любові кожен день, тому що ми сильніші разом і щасливіше, ніж нарізно".

Обидва Прісцилла і Памела родом з католицької сім'ї, що робить його важким для них. Фото: MDWAustralscope

Тепер вони досліджують світ і дізнаються, як тристоронні відносини заохочує і стимулює розумовий зростання.

Батьки Джека приймаєте його спосіб життя, але донині при приховує свої любовні справи з життя своєї родини, як і Пем.

Тріо вважають, що їхній спосіб життя є ключем до щастя для деяких.

“Полиамория/не-моногамії не нові "дивні" речі. Це в нашій природі. Це в тваринному світі," сказала Памела. “Це частина нашої історії. Якщо чесно, природно і красиво наділення способу життя.

"Ми не обмежуємо себе, грунтуючись на довільних умовах, і ми можемо продовжувати вивчати те, що пік наших інтересах, без страху осуду або провини."тенденції в образі життя339



Категория: Обо всем