Остання тенденція синглів на snowmanning


Опубликованно 30.12.2019 18:30

Остання тенденція синглів на snowmanning

А тепер нове слово увійшло в лексикон: snowmanning, цей термін був придуманий онлайн-знайомств eHarmony сайті.

Цей термін використовується для опису курортний роман, що в принципі "тане" у ніщо після того, як святковий сезон закінчиться.

"Різдво-це час для святкування і представлена відмінна можливість поспілкуватися та знайти когось особливого", - пояснила Рейчел Ллойд, експерт з відносин на сайті.

“Однак, після того, як напої припинитися і прикраси зійде, буває, що початковий вибух хімія не вивітриться.

Якщо це новий святковий роман раптово зник, швидше за все, ви були 'snowmanned'. Зображення: iStock Не

"Наше дослідження показує, що багато людей відступити від своїх нових відносин, і ця тенденція нас карбувати 'snowmanning'.

“Для тих, хто шукає значущі зв'язки, я хотів би запропонувати, враховуючи, наскільки ви сумісні перед запуском в хлопушці роману. Таким чином, ви будете уникати, сподіваюся, обгориш".

За даними сайту знайомств, за оцінками, 53 відсотки з тих, хто приймає участь у святковому загравання стануть жертвами snowmmaning в найближчі два тижні.

По темі: тенденції знайомств, які вбивають вашу гру

По темі: "дорослі" знайомства тенденція шокує чоловіків

Це термін, як думали, взяв натхнення від 1982 мультфільму Сніговик.

У фільмі, Маленький хлопчик створює сніговика, який чарівним чином оживає, і пари подорожей на Північний полюс, щоб знайти Діда Мороза.

Однак, після цілого дня пригод, вийшло сонце і тане сніговик і хлопчик залишається один з дорогоцінними спогадами про добрі часи загальний.

'Fleabagging-це термін, який описує акт постійно таке романтичне кандидатів картину: в iStock

Сингли також будучи попередженим інші нові тенденції знайомств як очікується, хіт прийшов 2020: "Fleabagging" і "причина-граючи".

За даними Yahoo, "Fleabagging" – натхненний головний герой у телевізійному шоу клоповнике – це термін, який описує акт постійно зустрічаєшся з невідповідними людьми.

Дані з сайту знайомств багато риби показує 63 відсотки жінок зізналися в цьому порівняно з тільки 38% чоловіків.

Інший термін знайомств одиноких потрібно дізнатися-це "причина-граючи". Однак, зрозуміло, що ця тенденція, швидше за все, впливають знайомств в їх 40s.

"Причина-гра" - це термін, використовуваний для опису тих, хто повернутися в контакт з колишнім попросити вас про одну послугу.

"Причина-гравці" можуть попросити вас підтримати їх якимось чином, або за допомогою участі у заході вони приймають або жертвуючи гроші на благодійність, які вони підтримують.

Частина ця стаття спочатку з'явилася на сонце і було відтворено з дозволутенденції в образі життя150



Категория: Обо всем