Резолюції Новий рік: як мати кращий секс в 2020 році


Опубликованно 01.01.2020 16:00

Резолюції Новий рік: як мати кращий секс в 2020 році

Для початку, ми зовсім як про те, з 17 відсотків мучачи п'яти до восьми сеансів спальня в місяць і 20 відсотків попадання в матрац раз в тиждень. Що з тисками робота, сім'я і Netflix, це дуже високе досягнення.

Що сказав, майже половина чоловіків – Сюрприз, сюрприз – прагнув до більш різноманітної сексуального життя порівняно з лише 28 відсотків жінок.

Цікавий – або що має бути зовсім не цікаво – два відсотки абсолютно точно не хочу, збільшили за закритими дверима.

По темі: Секс 'тужно', що руйнує мій шлюб

По темі: Чому я змінив мій дивний чоловік

По темі: Я приваблива, чому я не можу знайти дату?

Зробіть 2020 року у вас є кращий секс у твоєму житті. Зображення: iStock Не

Тут новини.ком.АУ, ми живемо, щоб допомогти, так як в новому десятилітті зорі, ми зібрали купу способів заробити в 2020-х роках свої найбільш сексуально виконує ще. Ласкаво просимо.

ЗРОБИТИ ЦЕ ДЛЯ ПЛАНЕТИ

Як і в багатьох інших споживчих сферах, секс продукти стають екологічно відомо. Тому що єдине, що ви хочете, щоб ввернути ваш партнер – не планета. Перевірити марок презервативів, як Джонні, що відмовитися від нафтохімії для натуральних матеріалів, таких як латекс і приходять в biodegradable мішки, так що ви можете поп використані презервативи у відро для сміття, а не топити їх в каналізацію, де сперміциди можуть чинити негативний вплив на морське життя. В той час як ви там, інвестувати в деяких хороших чистий мастило любові. Він першим вуглецево-нейтральним продуктом у своєму роді і ґрунтується на алое віра, xanthin гумки і агар, щоб отримати роботу

ВИЙТИ ЗА МЕЖІ СПАЛЬНІ

В той час як ви можете звернутися до старого Сили як верстат, немає ніяких причин, щоб не отримати коштів в інші приміщення будинку. Серйозно, тягнути штори, провернути стерео і влаштувати вечірку для двох – або одне або три з цього питання. Верхні частини стенду кухні – стер-вниз, лицьові сторони – і підлокітниках диванів дозволить вам дертися на позиції, що ліжка немає. Дайте їм тріщину і якщо ви безвихідь для можливих конфігурацій, налаштувати свій браузер на власний режим (кожна людина на планеті буде знати, як це зробити) і Google Камасутри. Що не новий курорт недалеко від Кути до речі. Одне слово попередження, хоча – просто переконайтеся, що поверхня ви виберете може вмістити вага двох повністю вирощених дорослих. Тому що це історія, яку ви не хочете розповідати в травмпункті.

ПЕРЕВІРТЕ ДЕЯКІ ЛЕДІ ПОРНО

Ні, не така. З якою Середньою не порно-споживач може і не знати, особливо якщо вона жінка – це те, що існує цілий жанр, присвячений лоскотання жінок, жінки для жінок. Феміністський порно-нагород може вести вас через цей спокусливий новий світ зі всім, від самих ванільна пристрасть до глибоких злам і майже всі між ними. Це варто подивитися, якщо вам подобається ідея х-номінальна матеріалу, але були трохи відкладати на мейнстрімових речей ви зіткнулися на сьогоднішній день.

Забудьте кинути запій або цукру – ці резолюції Новий рік буде насправді змінити життя. Зображення: iStock Не

НЕМАЄ БІЛЬШЕ ПРИКИДАТИСЯ

Пам'ятайте, що "Шанель" сумка ви купили в Таїланді, що зробив роботу протягом декількох тижнів, але розвалився, залишивши вас невиконаними і злегка розчаровані? Хоча ти знав, що які довгострокові результати будуть. Ну ось що імітація оргазму-це. Зробіть 2020 року скоротити розрив оргазм на своє місце. Легко сказати, так? Але замість того, щоб діяти в ліжку, як кажуть? Скажіть вашому партнерові, коли, де і як ви хочете бути порушені, то відповісти тим же. І коли вони отримують це право, всіма засобами, не соромтеся перебільшувати свої відповіді. Але ви, напевно, не доведеться. Це може бути незграбний розмова, ініціювати і проводити, але чим більше ви це робите, тим легше і більш повноцінною вона стане.

ДИВИТИСЯ ЦЕ ПРОСТІР

Гаразд, ми вам це важко. Але вислухайте нас. Настав час доторкнутися до себе. В очах вашого партнера. Навіщо ви хочете це робити, коли є хтось в залі, хто насправді хоче бути стимулюючим ти еротично? Тому що для всіх їх ентузіазм і досвід, ніхто не знає, що для вас краще, ніж ви. Має сенс, вірно? Ідея про те, що мастурбація є якимось ганебним чи не бути визнана цілком відверто хрень*Т. Це насправді шлях до кращого, більш повноцінної секс. Для початку, ви побачите свого партнера в новому еротичні світло – в буквальному сенсі, якщо ти "не в темряві" пару. Але що ще більш важливо, звертаючи пильну увагу на свою техніку, ви будете краще на тиражування і привіт більше оргазмів. Крім того, він буде доводити вам, що ваш партнер може і повинен знайти своє сексуальне тіло.

Девід Smiedt-це стенд-ап комік і позаштатний автор | @Dsmiedtтенденції в образі життя380



Категория: Обо всем