Взаємовідносини порад, як не писати твоєї колишньої


Опубликованно 02.01.2020 07:00

Взаємовідносини порад, як не писати твоєї колишньої

Є багато речей, які ви можете зробити. Ви можете зателефонувати другу. Ви можете дивитися любов на 57-й раз і плакати. Ви можете з'їсти морозиво. Ви можете випити пляшку вина. Ви можете дивитися любов насправді , поки їли морозиво і пили вино.

Але от чого не треба робити:

Текст вашого колишнього. Ви знаєте, той, хто кинув тебе, той, хто розбив твоє серце, той хто залишив тебе на когось, чи говорила, що вони не були готові до зобов'язання, і що вони люблять тебе, але не так, або що це не підходящий момент.

Автор Керрі Саквілл. Картина: Адам ДЖ. Менлі Щодня.

Я вмію дарувати подарунки. Може експерти мене навчити? https://t.co/f6ewGFX4DX через @SMH за— Керрі Саквілл (@KerriSackville) 10 Грудня 2019 Року

Не текст в них.

Пишеш своєму колишньому ніколи не є хорошою ідеєю. Це, загалом, дуже страшно, дуже погано, і не добре на всіх ідея. І ви знаєте, що ви зробили це раніше. Ти написала твоя колишня, і ти знову підключили, або тебе відкинули, і ти обережно підводив, і ніколи, ніколи в мільйон років це все закінчиться добре для вас.

Ти знаєш це. І ще ... ви так за ним сумую. І їх число все ще на телефоні. І вони виглядають так мило в свої останні Instagram фотографії. І вони змусили вас почувати себе так любив, так пов'язані. І ти так самотня.

Палець ширяє над їх кількості. Це всього лише один невеликий текст. Це так важко встояти!

Але ось в чому справа. Ваш колишній може бути один. Ваш колишній, можливо, партнером. Ваш колишній може бути щасливим. Ваш колишній може бути сумно. Ваш колишній може бути в захваті, що ти з їхнього життя або згадувати вас з теплотою. Нічого з цього не має відношення. Це не змінює результату. Якщо ваш колишній хотів вас повернути, вони б подзвонила і запитала.

Чи Можете ви любити когось і ненавиджу їх політику? https://t.co/l0PQK6uVOo через @SMH за— Керрі Саквілл (@KerriSackville) 4 Грудня 2019 Року

Якщо ми залишимо когось і пошкодувати про це, ми намагаємося повернути їх. Ми не можемо бути впевнені, що вони все ще люблять нас. Ми не можемо бути впевнені, що вони будуть з нами розмовляти взагалі. Ми, можливо, видалив їх номер телефону. Ми втратили наш телефон. Але якщо ми залишимо когось і пошкодувати про це, ми будемо біса добре знайти спосіб вийти. Повірте, якщо ваш колишній хотів вас повернути, вони б подзвонила і запитала.

Але ваш колишній не дзвонив, значить, вони не хочуть, щоб ти повернулася. Тепер, якщо ви отримати ваші колишні в потрібний момент, Ви можете отримати поговорити або випити. Ви могли б у кінцевому підсумку вийти на обід, або скажено спиш на годину або три.

Але ваш колишній не хоче, щоб ви назад, так після крок, ти знову відкинув. Ви зможете звести нанівець весь прогрес ви зробили після розпаду, і скинути самого себе на нуль. Не робіть цього.

Але якщо все інше зазнає невдачі, і ви набрали з 'Привіт', або 'ти спиш?', або "я скучаю по тебе", або – не дай бог – 'будь Ласка, візьми мене назад!', зробити це:

Думаю про останній людину, якого ви відкинули. Це може бути хто-то ви зустрічалися, або хтось підкотити до тебе, чи це може бути людина вам не подобається, хто намагається бути вашим другом. Тепер уявіть, як би ви себе почували, якщо б цей чоловік написав. Ви б дратуватися? Вимкнено? Ви відчували б жалість? Ви відчуваєте презирство?

Справах як сантехніка. Ми тільки стало відомо про них, коли щось йде не так. Але що відбувається, коли ніхто не потрапляє? https://t.co/55OIil62pc— Керрі Саквілл (@KerriSackville) 4 Листопада 2019

Тепер уявіть, що ваш колишній відчуває, що шлях про вас, коли ви текст. Уявіть їх почуття роздратування, чи жаль, чи почуття презирства, або вимкнений. Ви занадто дивовижним, щоб зробити це для себе. Врятувати себе. Зберегти свою гідність. Зберегти ваші дані в телефоні. Поклав трубку.

Ви не пошкодуєте, я обіцяю. У вас є морозиво. Вип'ємо вина. Дивитися дурний фільм. Це теж пройде. Святкових сезонів не завжди святковий. Ви збираєтеся бути просто відмінно.

Керрі Саквілл є вільним письменником, автором там: керівництво по виживанню для знайомств в середньому віці | @KerriSackvilleтенденції в образі життя190



Категория: Обо всем