Беремо цибулю, автоспорт чемпіонів 2019 року


Опубликованно 14.01.2020 16:54

Беремо цибулю, автоспорт чемпіонів 2019 року

Колін Теркингтон

Водій Портадаун не саме розкішне водій в британському турінговом чемпіонаті, але, як він показав, обернувши його записи рівній четвертий титул, він, безумовно, один з кращих. Він Добре працює швидко новий BMW 3-ї серії, але як і раніше вів відмінно, щоб парирувати виклики від партнера по команді Ендрю Джордан і працює водій Honda Ден Cammish.

Отт T?nak

Водій Тойота Яріс ВКР закінчився Себастьєн Ожье шість років Чемпіонат світу з ралі заголовок виконуються в стилі, закріпивши корону з шістьма перемогами подія. Естонська аварії був схильний до початку своєї кар'єри, але його форма в цьому році показали його розвитку. Він також відзначився, стрибки корабель від Toyota: він буде захищати свою корону в Хундай i20 ВКР.

Джеймі Чедвік

Цей 21-річний лазня була перед початком сезону фаворитом першого жінки-тільки чемпіонат серії Вт. Вона блискуче піднявся на ці очікування, а також служила чудовим представником категорії, що багато хто скептично поставилися. Чадвик являє собою яскравий талант на майбутнє – незалежно від її статі і з ким вона змагається.



Категория: Автоновости