Чесними мами секс-сповідь


Опубликованно 15.01.2020 09:06

Чесними мами секс-сповідь

Джессіка капотом мати чотирьох Бахус марш, в Мельбурні, який веде блог під будинок імені Клобуків і готовий розділити "сировина-симпатію" бік материнства.

МС Худ писав, як коли вона вперше зустріла свого чоловіка, вони не могли насититися один одним", у своєму блозі на Facebook.

Але як тільки вона завагітніла все змінилося, як "секс і хіть ви коли-то почали зникати".

Джессіка капотом мати чотирьох Бахус Марш Вікторія. Фото: Instagram / Houseofhoods

По темі: 'лінивий' мама блогер люто просторікувати

По темі: Емі Шумер розкриває ЕКО боротьба

"Ви станете тією жінкою, хто починає вірити пеніс вашого чоловіка будуть тикати дитині в очі," пані Худ писав.

Після пологів, Міс Гуд, - сказав вона і її чоловік були вичерпані нових батьків, сенс секс не був пріоритетом.

“Зрештою, в тебе знову зайнялися сексом, і він, напевно, просто, щоб спробувати і знову розмножуватися і з часом ваша сім'я буде завершена, ваші діти, дорослішаєш і є проблиск надії ... пристрасті! але не так швидко!!" вона написала.

МС-Худ повідомив, що між роботою та домашнім господарством її "статеве життя є вікно, яке закривається о 9: 30 вечора, тому що ти так втомився".

МС Худ сказав, що іскра між нею та її чоловіком просто запалює тепер у різний час за різних речей'. Фото: Facebook / Houseofhoods

По темі: Мама фурія за вчителя примітка до дочки

"Секс при світлі стає неіснуючою, бо несли життя залишив вас з двома тенісними м'ячами в парі шкарпеток і животик, колишеться на вітрі!", - написала вона.

А спонтанний секс зараз рідко, коли це станеться саме з "високий хлопчик на двері спальні і повністю одягнений, у разі, якщо діти вирішать тисняви".

"До цих пір це не було спонтанним, адже ви стратегічно помістити Губка Боб Квадратні Штани на Netflix і віддав дітей в Zooper-суму в надії, що вони не руйнують тебе", - написала вона.

“Все-таки це були найкращі 5 хвилин у твоєму житті. Ви підключені. У вас був час на самоті, ви викроїли час, і хоча він поспішав, це було щось."

МС Гуд писав, що в той час як багато батьки вирішили, що "тиск на збереженні, що іскра жива", іскра не йде, але "просто запалює, тепер у різний час за різні речі".

"Любов-це глибше, ніж просто секс і секс завжди будуть там, але ваші діти, ну врешті-решт вони виростають і покидають гніздо, залишаючи вас туди, де все почалося", - уклала вона.

ОСЬ ЯК Я ПРОКИНУЛАСЯ

Минулого місяця пані Худ писав про реальність вранці у вихідні дні в її будинку, який вдарив акорд з іншими батьками, які похвалили її за відвертість.

Спільне фото у себе в піжамі з ліжка волоссям і без макіяжу, Міс Гуд писав, що для будь-якої мами “не відчуваю себе сьогодні. Це, як я прокинувся цього ранку".

"Мої очі липкі, мої волосся розпатлане, моє дихання пахне смертю, я відчуваю, що я спав всього 10 хвилин, і мій живіт не лестите насправді він виглядає так само, як і колись я пішов спати", - пояснила вона. "Так ось вам реалістичний образ мама прокинувшись у неділю вранці".

Додавши до цього, пані Гуд сказала, що вона чує її діти "воюють на іншій стороні двері, вимагаючи їжі і YouTube".

"Мій чоловік хоче ранкового сексу, і я просто хочу речі моє обличчя з хрустким беконом, поки я прокрутки новин", г-жа Гуд писав.

Незважаючи на менш ніж ідеальної картини він намалював, Міс Гуд сказав, що вона була готова поділитися з нею "повсякденному житті", які не часто демонструються на Instagram.тенденції в образі життя1169



Категория: Обо всем