Lamborghini показала «віртуальний гіперкар»


Опубликованно 17.01.2020 04:27

Lamborghini показала «віртуальний гіперкар»

Компанія Lamborghini привезла на фінал чемпіонату з гри Gran Turismo Sport концепт гіперкара Lambo V12 Vision Gran Turismo, який з'явиться в грі навесні 2020 року.

Прем'єра «віртуального гіперкара» Lamborghini Lambo V12 Vision Gran Turismo відбулася в Монте-Карло, Монако. Концепт, який об'єднав історична спадщина і сучасну ДНК бренду, покликаний продемонструвати любителям гоночних ігор і спорткарів вигляд нового автомобіля, який з'явиться в цифровому світі культової гоночної гри Gran Turismo Sport для Sony PlayStation 4 навесні наступного року.

«Lambo V12 Vision Gran Turismo створений для того, щоб надати ідеальну віртуальну машину молодим фанатам і геймерам, які з великим ентузіазмом ставляться до Lamborghini і його футуристичним прагненням. Це можливість розправити крила і побачити автомобіль, який, як і всі Lamborghini, є запаморочливим та кращим досвідом водіння, але також відображає прагнення марки до технологій майбутнього: полегшеним матеріалам і гібридизації», - сказав, представляючи концепт, шеф-дизайнер компанії Мітя Боркерт.

Lambo V12 Vision GT - одномісне купе, створені фахівцями Lamborghini Centro Stile в Сант-Агата-Болоньєзе. В основі «віртуального» автомобіля лежить Lamborghini Sian FKP 37. Шоу-кару дістався «культовий силует всіх моделей Lamborghini», масивне заднє крило, Y-подібна оптика і шестикутні вікна у дусі моделі Marzal 1967 року.

Салон концепту нагадує кабіну реактивного винищувача: управління всіма основними функціями виведено на футуристичне рульове колесо, вся важлива інформація відображається на екрані в маточині і проектується на лобове скло.



Категория: Автотехника