Інтер розгромив Кальярі і вийшов у чвертьфінал Коппа Італія


Опубликованно 18.01.2020 00:18

Інтер розгромив Кальярі і вийшов у чвертьфінал Коппа Італія

У попередньому раунді Кубка Італії Кальярі "обіграв " Сампдорію", а потім у команди ніби щось зламалося: сарди наступний матч зіграли внічию, після чого програли чотири зустрічі поспіль. Інтер ж підходив до гри на тлі нічиєї з Аталантою, яка коштувала "нерадзуррі" першої строчки в талица.

Всі плани Роландо Марана отримали нищівного удару на 22-й секунді матчу. Саме тоді м'яч опинився у воротах Робіна Ольсена – Ромелу Лукаку підкараулив невдалу передачу Крістіана Оливи тому і не схибив.

На 12-й хвилині бельгієць знову відзначився голом, але після підказки VAR арбітр взяття воріт не зарахував. А ось ще через десять хвилин вже ніхто не мав права не зараховувати м'яч Борха Валеро. Іспанець виявився спритнішим за всіх у чужій штрафній, буквально заштовхавши м'яч у ворота.

На старті другого тайму Лукаку таки зробив дубль, головою ювелірно відправивши м'яч у ворота після подачі з флангу. Раджа Наингголан дальнім ударом міг повернути гостей в гру, але за Інтер зіграла штанга!

Крістіан Олива, подарував Інтеру перший гол, трохи реабілітувався за свою помилку. Саме він після знижки Черрі потужним ударом "розмочив" Хандановіча.

Інтрига, проте, протрималася менше десяти хвилин: після подачі з кутового Андреа Раноккія забив четвертий гол Інтера, остаточно засмутивши гостей.

Інтер – Кальярі 4:1 Голи: Лукаку, 1, 49, Валеро, 22, Раноккія, 80 – Олива, 72.

Інтер: Ханданович – Годін, Раноккія, Шкриниар – Лазаро, Барелла, Брозович (Сенсі, 70), Валеро, Димарко (Бираги, 78) – Лукаку, Санчес (Еспосіто, 69).

Кальярі: Ольсен – Фараго, Валукевич, Писакане, Ликкоянис – Нандес (Бірса, 80), Олива, Іоніце (Жоао Педро, 80) – Наингголан, Кастро (Ріг, 46) – Черрі.

Попередження: Годін – Ликкоянис.



Категория: Футбол