Надя Bokody: кажуть секс-тренд ніхто не про


Опубликованно 19.01.2020 01:03

Надя Bokody: кажуть секс-тренд ніхто не про

Коли я був в універі, у мене був секс з іншою жінкою.

Він був голодний, інтенсивний, незграбний секс – багато в чому через те, що ніхто з нас до ладу не знав, що ми робимо. Я відразу ж розвинув бурхливу закоханий в неї, але з'ясувалося в наступні дні, почуття було взаємним.

Багато років тому я зустрічався з жінкою, чиї почуття заглиблюються швидше, ніж мій, змушуючи мене різко привид її; те, що я досі шкодую.

Мене отшвыривает і мріяв про інших жінок, так як я був підлітком. Тим не менше, я ніколи не ідентифікував себе з геєм або навіть бісексуалом. І, можливо, тому, що я жінка, мої вилазки в одностатевих зв'язках значною мірою ігнорувала друзів в якості експеременту (і розглядається як порноколлекцию матеріал на хлопців). Отже, я ніколи не відчував необхідності виправдати або пояснити свою сексуальність для всіх.

По темі: Надя Bokody: чому жінки бояться бути "поганим" в ліжку'

Надя Bokody вважає, що секс-тенденція людей неохоче говорять про це. Фото: Instagram/nadiabokody.

Це сталося зі мною, як я сидів вниз, щоб написати цю колонку, це не розкіш, яку я собі дозволити чоловікам.

Коли хіпстер бармен, якого я бачив в моїх двадцятих зізнався він одного разу був секс з іншим чоловіком, я допитував його на який лейбл він прописав.

“Так ти гей? Бисексуальна?" Я на грилі.

Незважаючи на свою наполегливість він був просто короткий період експериментів, я став одержимий шукає ознаки, які він насправді гей, і це не дивно, – швидко зіпсував відносини.

Як і більшість людей, я провела більшу частину свого життя винятком двох жінок, про те був матеріал, з мокрих снів, в той час як дві людини роблять те ж вірна ознака гомосексуалізму.

Але провівши майже десять років пишу про людської сексуальності, я більше не переконаний, що теорія не витримує критики.

У 2018 дослідженні, опублікованому в архіві сексуальної поведінки, передбачає практично один з восьми чоловіків, які називають себе прямими мали принаймні одного одностатеві зустрічі.

І неформальне опитування я провів на Instagram, здається, зміцнити це, з 25 відсотків опитаних чоловіків зізналися, що займалися сексом, чи мріяв про секс з іншим чоловіком.

"Кількість онлайн сексуального обміну думками з іншими натуралами, бажаючих експериментувати величезний", - каже Адам, 51-річний самотній хлопець, який каже мені, що він вважає себе натуралом.

По темі: Надя Bokody: 'Так, я одягаюся сексуально, але я не хочу бути сексуалізований'

За словами чоловіка, Надя казала з натуралами експериментувати з іншими чоловіками це звичайна справа. Фото: Instagram/nadiabokody.

“Це починалося як секс утрьох з моєю дівчиною і ще один хлопець. Що досяг максимуму мій інтерес. Потім, коли моя подруга і я розлучилися, я вирішив спробувати грати з іншим хлопцем Соло. Обидва досвіду були дивні".

Ще одна людина, Райан, каже мені, в той час як він ніколи фізично не був з іншим чоловіком, він на передньому плані його сексуальних фантазій.

“Моя дружина і я перестав займатися сексом, тому я займаюся онанізмом багато порно. Я почав приходити трапляються відео з участю дітей, даючи іншим хлопцям масаж, а потім він навіть пішов звідти", - зізнається 31-річний, який був одружений на його дружини на п'ять років.

Райан і Адам є частиною нової породи чоловіків, які ідентифікують себе як гетеросексуалів, але відкрито зізнатися в отримання задоволення від фантазій про беручи участь в сексі з іншими чоловіками.

Напрошується питання; жінки, яких залучають одностатеві інтрижок протягом десятиліть без нашої ідентичності ставиться під питання – чи Може бути, що люди просто не доганяють?

У своєї скандальної книги, не гей: секс між прямими білими чоловіками, автор і професор жіночих досліджень, Джейн Уорд стверджує наші ідеї навколо чоловічий гетеросексуальності є помилковим.

"Коли прямі виявлених жінок займатися сексом з жінками, громадська культура, завмирають в очікуванні для них, щоб повернутися до того, що швидше за все їх природної, гетеросексуальної держави; коли прямі виявлених чоловіків, що мають секс з чоловіками, культура завмирають в очікуванні для них зізнатися, що вони геї," Уорд пояснює.

Замість Уорд пропонує чоловічу сексуальність є настільки ж рухливим, як жіноча сексуальність.

"З салонів і дохідних будинках, в казармах і братські клуби, і вантажівка зупиняється і ванні кімнати, "нормальних" (гетеросексуальних) білі люди вже давно знайшли способи, щоб мати гетеро-чоловічий секс з одним", - пише вона.

По темі: Надя Bokody: 'люди були одержимі це питання

Суспільне визнання сексуальних відносин між двома людьми однієї статі має майже в чотири рази за останні три десятиліття. Фото: Instagram/nadiabokody.

Дійсно, під час сексуальних експериментів серед чоловіків не може бути зокрема, сучасна концепція, це, звичайно, доводить одна наша культура все більш комфортним стає позаду.

Згідно з дослідженням, 2016, суспільне визнання сексуальної активності між двома людьми однієї статі має майже в чотири рази за останні три десятиліття. Наслідуючи їхній приклад, в даний час все більше автомобілів, ніж коли-небудь для допитливих прямо-виявлення людей, щоб знайти інтрижки з іншими чоловіками.

"Я зустрічав багато прям одружений чоловік на сайті під назвою Fabguys, минетов і сексу", - говорить 40-річний самотній хлопець, Найджел.

У той час як сайт визначає себе Як сайті "геї і бісексуали", - говорить Найджел він привертає свою частку натуралів на полювання за одностатеві досвід.

“Є багато інших гетеро хлопці там хочуть, щоб їх перший хлопець-на-хлопцем досвідом. Деякі старі – в їх 50S і 60S. Насправді це був старий хлопець, який у мене був мій перший гачок-с. Він був трохи більш досвідчені і так поставив мене в спокої".

В ту ж категорію, нью-ейдж додатки, такі як братан дозволяють чоловікам, щоб визначити їх сексуальну орієнтацію як "відкриті" і спілкуватися з іншими чоловіками без зобов'язань або написи-у додатку інтрижок.

"Братан це про чоловіків знайти зв'язок один з одним за стереотипів люди можуть спробувати вписати їх в," брат засновника Скотта Kutler розповів паперовий журнал на 2016 інтерв'ю.

Надя вже мав сексуального досвіду з жінками. Фото: Instagram/nadiabokody.

Це attitude26-річний Енді, який мав секс з чоловіками в юності, перед виходом заміж за його співмешканці дев'ять років і виявити як прямі, повністю на борту.

“Я ніколи не почувала сорому з приводу мого досвіду. Я думаю там зараз більше людей в цей день і віку експериментують з одностатевими", - говорить він.

"Я насправді думаю, що багато прям людей небудь пробував, або принаймні хочу спробувати, але занадто сором'язливий, щоб піти на це", - додає він.

Це змушує мене замислитися про мій хлопець бармен, і то моє ставлення до його підприємство в одностатевих інтрижок, можливо, привела його відчути сором, хлопці, як Енді вдалося обійти.

"Моя дружина повністю обізнані про моє минуле," Енді відповідає, Коли я питаю його, чи знає вона про його історію з чоловіками.

“Вона визнає це в якості експеременту і ніколи не змусило мене відчувати себе він повинен означати що-небудь про моєї сексуальної ідентичності. Це одна з багатьох причин, чому я так люблю її".

Я особисто не можу придумати кращого способу, щоб покласти його. Зрештою, любов є любов. Навіщо ставити ярлик на всіх?

Надя Bokody є вільним письменником і Instagram рекомендателем. Продовжити розмову на Instagram | @nadiabokodyтенденції в образі життя482



Категория: Обо всем