Суркіс: Команда почала сприймати методи Михайличенко


Опубликованно 19.01.2020 09:30

Суркіс: Команда почала сприймати методи Михайличенко

Президент Динамо Ігор Суркіс підбив підсумок поєдинку киян проти Дніпра-1 (2:0), а також відзначив роботу головного тренера команди Олексія Михайличенка.

"Будь-яка перемога — це перемога. У другому таймі втомилися, сіли фізично. Була ротація, не було Буяльського, Шепелєв травмований. Враховуючи те, що ми тривалий період граємо через два дні на третій, то все досить непогано".

"Помітно, що команда вийшла з цієї психологічної ями. Фізично футболісти стали грати набагато могутніше. Що може виходити, щось ні, але гравці змагаються на футбольному полі. Немає байдужих. Це дуже важливо. Це те, що я бачу в порівнянні з тим, що було. Дай Бог, щоб все йшло по наростаючій".

"Ситуація, коли міняєш головного тренера, і є якийсь сплеск, не пройшла. Михайличенко почав підтягувати команду тактично і фізично. Розвивав її на інший футбол, який вона спочатку навіть не сприймала. Зараз помітно по настрою і по грі у Маріуполі, що команда почала сприймати методи Михайличенко", — цитує Суркіса офіційний сайт клубу.

Раніше поєдинок прокоментував вінгер Динамо Віктор Циганков.



Категория: Футбол