Seat розкриває подробиці про майбутній Leon


Опубликованно 20.01.2020 07:03

Seat розкриває подробиці про майбутній Leon

Світова прем'єра Seat Leon четвертого покоління запланована на 28 січня.

За два тижні до офіційної світової прем'єри Seat Leon наступного, четвертого покоління, в мережі з'явилося зображення задньої частини кузова зі спортивними світлодіодними ліхтарями, сполученими тонкою червоною смугою. Посередині двері багажного відділення розмістився логотип марки, під ним назва моделі Leon. Праворуч видніється значок «FR».

Відомо, що Seat Leon четвертого покоління використовує ту ж платформу (модернізовану MQB) і бензинові і дизельні мотори, що нові Volkswagen Golf і ?koda Octavia. «Заряджена» версія Cupra отримає гібридну силову установку, що складається з 1.4-літрового бензинового турбомотора і електродвигуна. Сукупна віддача агрегатів складе 245 л. с. У подальшому така гібридна установка з'явиться на ?koda Octavia RS і, можливо, на наступному Golf GTI.

Як повідомляється, Cupra розробляє ще більш потужну версію, яка розділить двигун з наступним Golf R. Передбачається, що потужність агрегату перевищить 300 л. с. З місця до 100 км/год «повнопривідник» зможе розганятися менше ніж за 5.0 секунд.



Категория: Автотехника