Новий міні електричні моделі повинні бути побудовані в Китаї


Опубликованно 21.01.2020 05:54

Новий міні електричні моделі повинні бути побудовані в Китаї

Міні електричні моделі будуть побудовані на новому заводі в Китаї через спільне підприємство між BMW Group і Грейт Волл мотор – але BMW обіцяє Оксфорд залишиться "серце і дім" виробничу діяльність бренду.

Німецькою компанією і китайської фірми Грейт Волл запустили нове спільне підприємство, фари автомобільні, щоб побудувати і запустити ?555 млн завод в Чжанцзяган, провінція Цзянсу. Завдяки відкритій у 2022 році, в ньому буде працювати співробітників, 3000 і потужністю до 160 000 автомобілів в рік.

BMW каже, що це буде використано для "виробництва майбутнього електричний міні-автомобілі", поряд з кількома великими моделями стіни, але не запропонував специфіку моделей, які будуть побудовані там. Миниый електричний, завдяки в продаж на початку наступного року, буде побудована на заводі в Оксфорді, і BMW каже, що сайт "залишаться в серці і вдома міні-виробництво, в той час як прожектор автомобільному СП буде надавати додаткові можливості і гнучкість."

Хоча цілком імовірно, що новий завод буде орієнтований в першу чергу на провадження міні-моделей для китайського ринку, швидше за все, в тому числі електричного, крім того, щоб будувати якісь, що буде продаватися по всьому світу.

Микола Пітер, бос фінанси БМВ, сказав: “Це спільне підприємство дозволить нам виробляти більшу кількість міні-бренд повністю електричних транспортних засобів на вигідних умовах для світового ринку. Це також є важливим стратегічним кроком для марки Mini. Спільне підприємство з Грейт Волл підкреслює величезну важливість китайського ринку для нас".

Компанія BMW прагне до своєї існуючої структури продажів у Китаї і продовжить спільне підприємство БМВ блиском. Він додав нове спільне підприємство може прискорити розвиток бренду MINI істотно".



Категория: Автоновости