У Rolls-Royce з'явилася вакансія головного дизайнера


Опубликованно 21.01.2020 06:06

У Rolls-Royce з'явилася вакансія головного дизайнера

Керівник отелення дизайну Rolls-Royce Джозеф Кабан йде з компанії через шість місяців після вступу на посаду.

Джозеф Кабан - другий головний дизайнер Rolls-Royce, який залишив компанію за останні шістнадцять місяців. Його попередник Джайлс Тейлор звільнився в червні минулого року і зараз працює в китайській компанії FAW. Кабан став головним дизайнером Rolls-Royce в кінці березня цього року і, пропрацювавши півроку, вирішив піти заради пошуку інших інтересів». Як заявили в компанії, оголошення про заміну Кабана буде «зроблено в належний час».

«Хоча Йозеф пропрацював у Rolls-Royce дуже короткий період, ми дякуємо йому за його внесок під час його перебування на посаді. Ми бажаємо йому всього найкращого в майбутньому», - заявив глава британської компанії Торстен Мюллер-Отвос.

Кар'єра Джозеф Кабан почалася в 1999 році в Volkswagen Group, де він створив дизайн екстер'єру для суперкара Bugatti Veyron. У 2003 році він став головним дизайнером екстер'єрів у Audi, а в 2008-му очолив департамент дизайнерських розробок ?koda. Йому приписують омолодження ряду моделей чеської марки, таких як Superb третього покоління. З лютого 2017 року він очолював дизайн-студію BMW, працюючи під керівництвом дизайнера BMW Group Адріана ван Хойдонка.

Джерело: Automotive News Europe



Категория: Автотехника