Керівник Ferrari: «У інших команд була перевага в минулому, але ніхто їх не звинувачував»


Опубликованно 21.01.2020 07:18

Керівник Ferrari: «У інших команд була перевага в минулому, але ніхто їх не звинувачував»

Маттіа Бинотто / фото - Getty Images

Керівник Ferrari Маттіа Биноттов інтерв'ю Autosport.comвідповів на звинувачення про нелегальність нового двигуна Скудерії. Функціонер заявив, що всі маніпуляції, проведені з двигуном, були абсолютно законні і він готовий надати мотор на аналіз, у випадку офіційного протесту від конкурентів.

«Всі команди Формули-1 наполегливо працюють над своїми конкурентними перевагами. Ми доклали багато зусиль для того, щоб поліпшити силову установку, яка була не кращою з того моменту, як було введено регламент 2014 року. Тепер ми попереду і можемо цим пишатися. Мені шкода читати деякі статті в інтернеті або газетах. У інших команд була перевага в минулому, але ніхто їх не звинувачував. Все, що ми в Ferrari могли зробити, коли поступалися по потужності – докласти зусиль і вирішити цю проблему. Деякі коментарі було б справедливіше взагалі не чути.

Ми не хвилюємося, нам все одно. Це проблема інших команд, не наша. ФІА постійно вивчає дані телеметрії і завжди перевіряє відповідність силових установок регламентом – так відбувається кожен рік і кожен етап. Я нічого не знаю про те, щоб хтось вказав ФІА на конкретні факти. У нас є перевага, нехай і не таке велике, як вважають інші, але цим ми зобов'язані лише старанної роботи».

Нагадаємо, раніше Себастьян Феттель прокоментував успіхи Льюїса Хемілтона в цьому сезоні.



Категория: АвтоМотоСпорт