Ви повинні припинити займатися сексом як частина соціального дистанціювання?


Опубликованно 23.03.2020 23:00

Ви повинні припинити займатися сексом як частина соціального дистанціювання?

Але що це означає для фізичного контакту, особливо інтимного роду?

Професор Пол Хантер з Школи медицини при Університеті Східної Англії в Сполученому Королівстві, сказав він запитує, чи є чи не люди все-таки повинні займатися сексом у цьому нестабільному новий світ.

Як і багато соціальні взаємодії і криза коронавірус, відповідь складний і залежить від індивідуальних обставин.

"Якщо ви вільні від симптомів, але соціальне дистанціювання, то немає ніяких причин, чому ви не можете продовжувати займатися сексом з вашим партнером, якщо ви живете разом," професор Хантер.

“Якщо ваша сексуальна життя досить більш богемний і ви не можете займатися сексом без змішування з деяким або багатьма іншими людьми, це змішувати не рекомендується, щоб залишитися вдома.

"Це особливо важливо, якщо ви знаходитесь в одній з груп ризику."

По темі: слідкуйте за останніми коронавірус оновлення

По темі: Що таке соціальне дистанціювання?

У Бонк або не Бонк? Це залежить від ваших індивідуальних обставин. Зображення: iStock Не

Тісна взаємодія з іншими людьми збільшує ризик поширення інфекції і не у фізичній близькості сценаріїв, - сказав він.

"Навіть під час сексу, основний ризик, ймовірно, походить від того, близько лицем до лиця через поширення крапель, через поцілунки і дотику один одному особи," професор Хантер.

“Я не в курсі будь-яких доказів того, що інфекція може поширюватися через вагінальний статевий акт як такий. Так що, будь ласка, продовжуйте регулярно мити руки і особливо перед сексом".

Для тих, хто самоізолюється, тому що вони або їх партнер погано з такими симптомами, як кашель або лихоманка, стриманість не обов'язково єдиний варіант.

"Однак, якщо партнер знаходиться в одному з вразливих груп населення у силу віку, вже існуючі хвороби чи вона вагітна, то потрібно триматися від них як можна більше і це буде означати, уникати сексу протягом перших семи днів", - повідомив професор, - сказав Мисливець.

“Якщо ваш партнер не живе з вами, то слід триматися подалі.

“Доказів неясно, про те енергійні фізичні вправи є погано для вас, коли ви гостро нездужання з лихоманкою або запаленням легенів. Тим не менш, це, ймовірно, буде краще уникати сексу, поки ви відчуваєте себе погано.

"Чи робите ви або не займатися сексом під час цього періоду пам'ятайте, щоб регулярно мийте руки протягом 20 секунд, не торкаючись ваших або особа вашого партнера з немитими руками."

Суворі обмеження соціального дистанціювання були введені в спробі сповільнити поширення коронавіруса. Фото: Гетті Картинки

Австралійським Департаментом охорони здоров'я запропонував свої думки про те, чи буде це мудро, щоб бути романтичним на даний момент.

"Це питання здорового глузду", - сказав прес-секретар.

“Обмеження контакту з партнером, який розділяє ваш будинок дійсно потрібна тільки тоді, коли людина нездужає. В іншому випадку, продовжуючи належної практики гігієни рук в домашніх умовах, є рекомендація".

Вона повторила поради професора мисливець, закликаючи всіх, хто знаходиться в особливій групі ризику – літні люди, наприклад – мінімізувати фізичний контакт з іншим, і навпаки для своїх партнерів.

"Це буде поширюватися на поцілунки та інших інтимних контактів, особливо з людьми, які знаходяться за межами вашого будинку, такі як випадкові партнери", - сказав прес-секретар.



Категория: Обо всем