Коронавірус: люди заблоковані те, FaceTime перших побачень


Опубликованно 24.03.2020 09:42

Коронавірус: люди заблоковані те, FaceTime перших побачень

Якщо ти один, то ситуація ставить kybosh на виході і зустрінеш когось, але це не означає, що потрібно повністю покласти своє життя на утримання знайомств.

Люди в усьому світі до сих пір керуючого, що всі важливі перше побачення, в тому числі і харчових, завдяки відео покликання додатками, такими як FaceTime.

Доводячи там, де є воля, є спосіб, ми поглянемо на деякі з кращих прикладів загальним для віртуальних знайомств в Twitter.

По темі: дотримуйтесь жити кор жива коронавірус updatesonavirus оновлення

Одна жінка, Ніна Sawetz, вийшли на Twitter минулого тижня, щоб сказати, що не тільки у неї було перше побачення віртуальні вишикувалися, вона і її хлопець збиралися як замовити сайт Deliveroo таємниці їжі один для одного.

“Ніхто з нас не знає, що інший замовила. Ми обидва тоді FaceTime і відкрити їх разом. Ми будемо миттєво знати, якщо ми підходимо один одному".

У мене перше побачення віртуальні на цьому тижні.Він наказав мені сайт Deliveroo, я наказую йому сайт Deliveroo. Ніхто з нас не знає, що інший замовила.Ми обидва тоді в FaceTime і відкрити їх разом.Ми будемо миттєво знати, якщо ми підходимо один одному



Категория: Обо всем