Пара австралієць змушений тільки з-за правил вірусу


Опубликованно 01.04.2020 14:27

Пара австралієць змушений тільки з-за правил вірусу

Джорджія Гіббс показав, як вона і Томас і Джек, які вже починаючи з 2018 року, були змушені стосунки на відстані.

Пара повернулася до Австралії, щоб відвідати свої родини на Різдво. Але коли Джек повернувся в січні в Лос-Анджелесі, Гіббс повинен був залишитися, щоб дочекатися своєї візи повинні бути надані.

Однак, возз'єднання пари було відкладено ще далі від коронавіруса ситуації, з Гіббсом писати вони не очікували, що це гикавка.

По темі: слідкуйте за останніми коронавірус оновлення

Модель Джорджія Гіббс показав, як вона була відокремлена від свого бойфренда з-за коронавіруса. Фото: Instagram.

"Деякі речі в житті ми не можемо планувати, ми не можемо планувати за прострочення візи або вірусної пандемії, але що ми можемо зробити, це взяти те, що життя кидає на нас і знайти подяку за те, що ми маємо," сказала вона в пості на Instagram.

Гіббс сказав, що пара вдалося пройти через непередбачена розлука – який також постраждав від затримок віза – з "фейстайм" та підтримки їх сімей.

"З розуму такі часи це може бути важко знайти слова подяки, коли ми, здається, втратити себе і свою особистість, втрачають робочі місця, розділена від мережі підтримка і повсякденному житті, але, може бути, немає лиха без добра, в цей трагічний момент", - написала вона.

"Ми все вниз на землю і нагадують нам про те, що дійсно важливо, як справжні зв'язки, реальні розмови і реальні любові до себе і один одного".

По темі: Шість експертів коронавірус факти хочу, щоб ви знали

Гіббс чекав її візу, щоб пройти через, Коли пандемії коронавіруса сталося. Фото: Instagram.

Гіббс як і раніше сподівається, що вони будуть возз'єднані соо, написавши пару були тепер "3 місяці 8 днів карантину і підрахунку" і говорив один з послідовників вони будуть бачити дуже скоро один одного"".

Під суворим нові правила проїзду австралійців не можуть подорожувати за кордон, якщо це необхідно або жалісливі причини.

Австралійці за кордоном були сказані прем'єр-міністр Скотт Моррісон, щоб повернутися додому і зараз стоять на обов'язкове 14-денний карантин у готелі, перш ніж вони зможуть повернутися додому.

Гіббс-це модель США, родом з Перта. Фото: Instagram

Я БАЧУ МОГО ПАРТНЕРА ПІД ЧАС САМОІЗОЛЯЦІЇ?

Хоча правила варіюються від штату до штату, комісар поліції штату Новий Південний Уельс Майк Фуллер повідомив журналістам у середу, що можна ще "абсолютно" відвідування вашого партнера – до тих пір, як вони не уповноважені карантину або ізоляції власної особистості.

"Це під наглядом," Містер Фуллер сказав.

“Психічне здоров'я перебуває під опікою. Звичайно, під наглядом. Я думаю, що ми повинні піклуватися один про одного, але не беріть всю сім'ю з собою. Не беріть ваші бабусі і дідусі".

Між тим журналіст і медичний працівник доктор Норман Лебідь рекомендував парам, які не живуть разом, бачать один одного, тільки якщо вони приймають всі заходи соціальне дистанціювання.

Це означає, що немає фізичного дотику і тримаючись на відстані 1,5 м один від одного.

Пара були знайомства з 2018 року. Фото: Instagram.

"Ви не повинні порушити правило 2М, навіть з вашим власним партнером" доктор Лебідь сказав на ABC подкаст Coronacast.

“Проблема тут в тому, що ти не жив з ними, так що ви не зовсім впевнені, що один з одним робите або ким ви входите в контакт. Це проблема".

Але доктор Свон попередив, що якщо ви або ваш партнер мали високий ризик і може бути коронавірус, то краще повністю уникати один одного.

“Питання, яке в першу чергу, у вас симптоми? Якщо у вас є симптоми, які ви, звичайно, не повинні бачити один одного", - сказав він.

“У вас був контакт з ким-небудь з COVID-19? Ну ви не повинні бачити один одного. Ви повернулися з-за кордону і у карантині, тому ви не повинні бачити один одного."



Категория: Обо всем