Ви не можете відвідати ваш партнер у Вікторії


Опубликованно 01.04.2020 14:27

Ви не можете відвідати ваш партнер у Вікторії

Ті, хто не живуть разом, не дозволяють відвідувати одне одного будинку, за словами глави поліції штату.

Ліза Невілл відповів комусь на Twitter з проханням, якщо вона могла б пояснити, якщо б ви могли відвідати вашого партнера, якщо вони жили одні.

"Ви не можете відвідати ваш партнер з соціальних причин", - сказала вона.

“Є виберіть причин ви можете відправитися в будинок вашого партнера. Вони чітко викладені в директивах начальника офіцери охорони здоров'я".

Державної директиви не слід приймати відвідувачів і, в свою чергу, ви не повинні побувати в чужих будинках під час перебування в напрямку будинку.

"Звичайно, можна вітати гостей у свій дім, коли вони надають вам допомогу і підтримку, коли ви нездорові, інвалідів, літніх або вагітних," він триває.

По темі: можна сісти в парку?

По темі: тільки 16 відмазки для виходу

Дві жінки сидять на лавці, як співробітники поліції штату Новий Південний Уельс патруль на парк Рашкаттерс-Бей в Сіднеї. Картина: Джоел Carrett/ААР

Напрямок набрав чинності опівночі 30 березня і триватиме до 13 квітня.

Це відноситься до всіх, у Вікторії і просить всіх жителів залишатися вдома, щоб зупинити поширення коронавіруса.

"На сьогоднішній день, більшість підтверджених випадків інфікування коронавірусом пов'язані закордонні поїздки, однак є зростаюче число ендемічних випадків захворювання, що виникають у суспільстві", - йдеться в директиві.

“Залишатися вдома і обмежити контакти з іншими людьми, ми можемо знизити поширення вірусу.

"Якщо ви можете залишатися вдома, ви повинні залишитися вдома."

Вікторія 968 випадків серед 4804 по всій країні.

Прем'єр Даніель Ендрюс також було поставлено сьогодні вранці за правилами під час прес-конференції, повторивши, ви не можете відвідати вашого партнера.

“Це не робота, це не вихід, це не медична допомога, що не хоче купувати речі, коли ви потребуєте них. Він не дотримується правил, тому люди не повинні цього робити", - сказав він.

Потім репортер запитав його, якщо пар випустять, щоб тренуватися разом, чому вони не могли піти одне до одного в гості.

"О, дивіться, я намагаюся зробити такі прес-конференції, як фактичних," він відповів.

"Якщо ви хочете, щоб лінії за ваші розповіді, дійсно, це не те, що я тут. Я тут, щоб дати вам інформацію і факти і відповідати на питання так само просто і так само ясно, як я можу.

"Якщо вам не треба робити це, не робіть цього.

"Ми всі повинні грати свою роль, і ті, хто не будуть оштрафовані."

Правила різні в таких штатах, як Новий Південний Уельс і Тасманія, який раніше дозволяє парам, щоб відвідати одне одного.

Комісар поліції штату Новий Південний Уельс Мік Фуллер сказав, що відвідування партнера розцінено як турбота, тому що це було важливо для психічного здоров'я.

"Я б поставив, що під наглядом, абсолютно, психічного здоров'я, то під наглядом... ми повинні піклуватися один про одного", - сказав він.



Категория: Обо всем