Золотий ювілей Range Rover відзначили унікальним сноу-артом


Опубликованно 03.04.2020 01:18

Золотий ювілей Range Rover відзначили унікальним сноу-артом

Land Rover відзначив 50-річчя позашляховика Range Rover гігантським сніговим зображенням на випробувальному полігоні в Арьеплуге, недалеко від північного полярного кола.

Арт-об'єкт шириною 260 метрів на льоду завмерлого озера «прокреслили» колесами чотири позашляховика Range Rover нового покоління. У центрі кола - ювілейний логотип площею 53 092 м2, буквально протоптанный відомим художником «по снігу» Саймоном Беком. Для того, щоб на снігу з'явився напис Range Rover і цифри, що позначають «вік» ювіляра та рік його народження, Беку довелося зробити більше 45 тисяч кроків.

На полігоні в шведському Арьеплуге на стадії розробки відчувають всі нові моделі Land Rover. Також тут розташована Льодова Академія JLR (Jaguar Land Rover Ice Academy), де клієнти можуть перевірити динаміку автомобілів на льоду під керівництвом професійних водіїв-випробувачів. В рамках святкування ювілею Land Rover придбати навички водіння в Академії і оцінити можливості нового Land Rover вдалося чемпіону світу з боксу у важкій ваговій категорії і володарю Ордена Британської імперії Ентоні Джошуа (Anthony Joshua).

За словами Джошуа, на наступний бій, який відбудеться 20 червня в Лондоні, він відправиться на новому персоналізованому Range Rover SVAutobiography.

«Мені складно уявити більш підходящий для цього випадку автомобіль. Ніщо не може зрівнятися з ним в частині поєднання комфорту та позашляхових можливостей», - сказав боксер.

У тому ж місяці сімейство Range Rover відзначить 50 років з моменту появи двухдверного Range Rover у 1970 році. З тих пір до нього приєдналися Range Rover Sport, Range Rover і Range Rover Evoque Velar.

Перший Range Rover був повнопривідним позашляховиком, на який вперше встановили антиблокувальну систему, електронну антипробуксовочну систему і пневматичну підвіску з електронним управлінням. У 2012 році Range Rover першим в сегменті великих позашляховиків перейшов на алюмінієву архітектуру кузова, а в 2015 році став першим автомобілем, який отримав інноваційну систему All-Terrain Progress Control, яка зараз доступна на всіх моделях Land Rover.



Категория: Автотехника