Майже-нове керівництво по купівлі: Рендж Ровер Мк4


Опубликованно 04.04.2020 07:09

Майже-нове керівництво по купівлі: Рендж Ровер Мк4

Рендж Ровер може бути дорого, але подумайте, скільки автомобілів ви отримуєте: седан, універсал, позашляховик, евакуатор, авто, робоча конячка... далі за списком. Деякі можуть сказати, що перелік механічних і електричних несправностей йде теж. Тому покупка дешевих Rangie ви можете знайти не дуже хороша ідея.

Замість цього, ставити високі цілі і купити від шановного дилера, який ретельно оглянув автомобіль і готовий поставити гарантію якості на нього. Потім взяти його протягом 24 годин і дати їй належну тренування, спостерігаючи за глюки такі як масло попереджувального світлового сигналу обслуговування і скрипучих інформаційно-розважальна система і беручи до уваги його паливної економічності.

Це серії Мк4 Ровер, про який ми говоримо тут, випущений в 2013 році, і все ще йде сильний, як це слід продовжувати до тих пір, поки сокира впаде в 2021 році з приходом його наступника.

Він був оновлений в 2014 році, і в 2016 році. З моменту запуску, харчування було надано на вибір 3.0 TDV6 і SDV6 4.4 дизелів і наддувом 5.0 V8 бензин. Вони були незабаром приєдналися після того, як на 3.0 SDV6 ВГЕ гібрид з силою порівнянної з 4.4 SDV8, але виробляє менше викидів і стверджував економії палива 44mpg.



Категория: Автоновости