Jeep Gladiator Mojave: перший «пустельний» пікап


Опубликованно 04.04.2020 07:12

Jeep Gladiator Mojave: перший «пустельний» пікап

На автосалоні в Чикаго відбулася світова прем'єра вседорожной модифікації пікапа Jeep Gladiator — Gladiator Mojave.

Jeep Gladiator Mojave - перша модель марки з новою емблемою Desert Rated, що вказує на здатність впоратися з піщаною пустелею. Пікап оснащений поліпшеною підвіскою з 2.5-дюймовими (6.35 см) амортизаторами Fox з виносними резервуарами. Дорожній просвіт спереду збільшився до 295 мм (+25 мм). Також «покинутим» пікапу дісталися передні гідравлічні амортизатори Fox, посилена рама і більш міцні мости. Для кращої стійкості розширили колію на 13 мм.

Під капотом 3.6-літровий мотор V6, що розвиває в американській специфікації 285 к. с. і 353 Нм крутного моменту. В якості альтернативи стандартної шестиступінчастою механічною коробки передач передбачений восьмиступінчастий «автомат». Повний привід з двоступеневої роздавальної коробкою і блокуванням заднього диференціала встановлено спочатку.

Зовні «підкорювач пустелі» відрізняється новим капотом, дверними порогами і захисною пластиною на днище. Їздить пікап на 17-дюймових колісних дисках з 33-дюймовими вездеходными шини Falken Wildpeak, які за доплату замінять шинами Fuden Wildpeak Mud-terrain.

На вибір запропоновано два кольори інтер'єру: Black і Steel Grey. У передньому ряду встановлені сидіння з посиленою бічною підтримкою і помаранчевої декоративною строчкою. У список їздових режимів включений Off-Road Plus, що дозволяє заблокувати задній диференціал на високих швидкостях з повним приводом на чотири колеса.

Крім того, у Gladiator і Wrangler з'явилося виконання High Altitude для поїздок по високогір'я. Це виконання стандартно поставляється зі світлодіодними фарами і протівотуманкамі, чорними 20-дюймовими колісними дисками, підніжками і пофарбованими в колір кузова бамперами, дверними ручками і корпуси бічних дзеркал. Приладова панель, центральна консоль, дверні карти і сидіння оздоблені шкірою наппа. У стандартному оснащенні 8.4-дюймова інформаційна система з навігацією і набір асистентів, в числі яких система виявлення сліпих зон і виявлення перехресного руху ззаду.

У США продаж Jeep Gladiator Mojave, а також Gladiator і Wrangler у виконанні High Altitude почнуться в другому кварталі 2020 року.



Категория: Автотехника