Bentley показала салон купе Bacalar


Опубликованно 05.04.2020 03:45

Bentley показала салон купе Bacalar

Офіційна прем'єра Bentley Mulliner Bacalar відбудеться 3 березня під час прес-конференції компанії в Женеві.

Анонсований два тижні тому таємничий гранд-турер Bentley Mulliner Bacalar буде другий двомісним моделлю в історії марки. Першим був Bentley Speed Six, виробництво якого завершилося в 1930 році. Напередодні женевської прем'єри компанія опублікувала нове зображення, яке демонструє компонування салону розкішного купе, виготовленого вручну за мотивами «столітнього» концепту EXP 100 GT. Відомо, що тираж ексклюзивної моделі для самих статусних клієнтів марки обмежать 12 одиницями. Всі автомобілі виготовлять вручну з «екологічно чистих матеріалів».

Судячи по зображенню, ексклюзивне купе за 2 мільйони доларів отримало оброблені вручну шкіряні сидіння і масивний центральний тунель. За спинками сидінь видна пара спеціально виготовлених валіз.

За попередньою інформацією, Bacalar укомплектують 6.0-літровим бензиновим мотором Bentley W12. На нових Flying Spur і Continental GT такий мотор видає 635 л. с. і 900 Нм крутного моменту.

Більше інформації про Mulliner Bacalar з'явиться під час прем'єри, яка буде транслюватися онлайн в соціальних мережах. Також в Женеві Bentley представить новий Continental GT Mulliner Convertible.



Категория: Автотехника