Лінія Пежо 208 ГТ Puretech 130 2020 огляд Великобританії


Опубликованно 05.04.2020 10:06

Лінія Пежо 208 ГТ Puretech 130 2020 огляд Великобританії

Що це?

Є чітка родинна зв'язок між цим новим Peugeot 208 суперміні – приводиться тут, у Великобританії в перший раз – і більше 508 представницький автомобіль.

 

Це найбільш очевидно в Зовнішній дизайн, який може справедливо бути описаний як радикального для сегмента суперміні. З таким же Лев кіготь' денні ходові вогні, conspicous тризначний значок на носі, масивні арки коліс, облицювання і глянцево-чорна смуга, що з'єднує задні світлодіодні ліхтарі, він дуже відрізняється від своїх однолітків, які включають Форд Фієста і Фольксваген Поло.

Злегка карикатурні пропорції і гірчично-жовтою фарбою більшого ефекту до такої міри, що, з дві машини пліч-о-пліч, ви б зрозуміли, що більше двох десятиліть відокремити 208 від рубежу століть 206 предка.

Цей 'ефект стікання' продовжується всередині. У той час як попередні 208 виглядав як зазвичай, як вам подобається всередині, нова модель дійсно є щось інше. Перше, що ви помітите, як крихітні довгасті рульове колесо. Він сидить нижче нова 3D версія цифровий дисплей приладу Пежо, на якому визначені функції, перш за все швидкість і Стрілку, що представляє свою позицію по супутникової навігації карті – часто, здається, ближче до носа, ніж фон. Це така річ, яка відчуває себе подорожче – преміум, якщо треба – чим було розвиватися. На що це схоже?

Як тільки ви отримали комфортно маючи дивне маленьке колесо неприродно низьке положення (це може зайняти більше, ніж кілька годин водіння), ви можете більше думати про кермо, а потім ще чіткої прив'язки до 508 являє собою.

У 208 рулить набагато дорожче Пежо, відчуття прямий, але і заніміли. Поки ви не назвете його смутними, він не збирає вагу поступово, або вкусити, як Фієста або Ібіці сидіння. Це робить 208 легко маневрувати навколо міста, де, за загальним визнанням, більшість господарів проводять більшу частину свого часу, але це означає, що ви можете забути якісь відгомони знаменитого 205 ГТІ.

На дорозі, ви просто не отримуєте впевненість в тому, що ви б у Фієсту качати через кути. Звичайно, ви можете йти в пристойному темпі, і є сильне стиснення дозволить запобігти будь-які несподівані широко розкритими очима моменти, але такого роду прогулянки не буде-то ви гоните. Дійсно, часом він може почувати себе, як ніби ви граєте аркадна гра з колесом, що не вистачає зворотного зв'язку по зусиллю.

Втратити контроль над тілом в кутах сприяє вашому відступати. Тим не менш, передбачувана зворотна сторона медалі м'якше шасі полягає в тому, що якість їзди-це фантастика. Додаткові доопрацювання відбулися з тих пір як ми їхали на 208 за кордоном, наші страхи тендітних демпфування мабуть, не могли бути здійснені у Великобританії.

На його пасивної підвіскою і торсіонної балкою ззаду, 208 згладжує за вибоїн і виступів в міських умовах з дивовижною витонченістю. Це вражає по трасі крейсерська піднесено при роботі недбало з хвилями; він м'якше, ніж Фієста, і навіть новий Рено Кліо, пов'язані з управлінням погойдування. Насправді, це також більш комфортно в цілому, ніж Поло – досі еталоном якості в даному класі. Чи повинен я купити один?

З найпотужнішим двигуном параметр діапазон-парадів ГТ-line накладка, що вам потрібно, якщо ви хочете більш спортивний вигляд (він дає вам ці арки і безліч інших чорний глянець спорядження) плюс великий сенсорний екран всередині, 208 ?23,350. Це значно вище її заснування ?16,250 і, більш того, прирівнює до приблизно $ 267 за місяць на типової фінансів РСР інтернет.

 

Це легко А1 і міні-гроші, і Паризький Лев буде падати в деяких покупців очі на цей факт. Але це дійсно не варто, бо це вишуканий, комфортний і приємний в управлінні автомобіль з привабливим виглядає і фантастично привабливою – якщо не особливо просторий інтер'єр.

 

Висновок, то, мабуть, що бігти Пежо вражаючі форми, що налічує чимало років на даний момент продовжується.   Пежо 208 Puretech 130 ГТ-лінія специфікація EAT8

Де Sussex, Великобританія Ціна ?23,350 на продаж зараз двигун 3 cyls в черзі, 1199cc, турбований бензиновий Потужність 129bhp при 5500об / хв крутний момент 170lb футів в 1750rpm коробка передач 8-СПД автоматична Споряджена маса 1090kg максимальна швидкість 129mph 0-62 миль в годину 8.7 сек Витрата палива 46.0-51.9 миль на галон (комбінований ВПИМ) СО2 - 103 г/км (NEDC в корелюється) конкуренти Ауді А1, Форд Фієста, міні-5-дверний Facebook Як Віджет Чірікать



Категория: Автоновости