"Коли поразка на благо": які висновки має зробити "Динамо"


Опубликованно 08.11.2018 01:42

Класичне протистояння «Шахтаря» і «Динамо» в Харкові стало центральним матчем осінньої частини чемпіонату України. У разі перемоги «Динамо» скоротило б відставання від «Шахтаря» до двох очок. Перемога «гірників» дала їм можливість відірватися на вісім пунктів і майже гарантовано стати «зимовим» чемпіоном.

За «Динамо» говорила статистика Олександра Хацкевича, який відверто провальний керує «біло-синіми», але в матчах з «Шахтарем» тримає марку: жодної поразки в чемпіонаті з моменту призначення. Магія білоруського тренера могла подіяти і на цей раз. Тим більше що «Шахтар» з перших хвилин не зміг розраховувати на Тайсона, без якого атаки «гірників» різко втрачають у якості.

Олександр Хацкевич здивував скептиків, вирішивши випустити з перших хвилин Миколи Шапаренко, а не опостылевшую трійку центральних півзахисників Гармаш — Буяльський — Сидорчук, яка стала синонімом посередності в цьому сезоні. Крім того, не зміг тренер «Динамо» розраховувати і на Артема Бесєдіна, тому в центр нападу він відрядив номінального вінгера Вербича. Бажання «Динамо»

Вболівальники «Динамо» закидали рідну команду в тому, що в цьому сезоні футболісти «біло-синіх» відверто байдуже ставляться до своєї роботи. У більшості моментів бережуть ноги, не лізуть у стик, необдумано роблять передачі, просувають м'яч без особливої думки.



Категория: Обо всем