Повномасштабна, Лего Бугатті Хірон робить дебют Великобританія


Опубликованно 30.12.2018 02:45

Повномасштабна, Лего Бугатті Хірон робить дебют Великобританія

Повнорозмірний Лего Бугатті Хірон зробив свій дебют Англії в готелі Savoy в Лондоні, був відкритий на початку цього року.

Вона є частиною туру, який проходить в листопаді, які дають можливість побачити модель Лего на місцях, включаючи торговий центр Westfield London, Westfield Stratford і торгових центрів Bluewater.

Повністю функціональний Хірон модель підходить для двох пасажирів і перемістилася на максимальній швидкості більше 12mph.

Вагою 1500 кг – 496kg легше, ніж в реальному Хірон - модель побудована з більш ніж одного мільйона сізіфова праця шматки і використовує 2304 двигунів і 4032 зубчастих коліс з Лего енергетичного обладнання. Він генерує 5bhp і приблизно 68lb футів.

Машина Lego Technic, які взяли понад 13 000 годин, щоб розробити і побудувати і не використовує клей, функціонує задній спойлер, спідометр, передні і задні фари, знімний кермо і гальма.

Бугатті Широн коментар

Лего сказав, що автомобіль має "складну зовнішня структура шкіри, побудований з взаємопов'язаних трикутних сегментів" призначений для імітації форми оригінальний дизайн Хірона. Те ж саме відноситься і всередині: сидіння, приладову панель, рульове колесо тісно перегукуються з реальною річчю. Лего версія оснащена колесами реальні Хірона і емблема.

Bugatti і Лего представила 1:Модель коефіцієнт 8 на початку цього року. Він виготовлений з 3599 Лего серії Technic штук і коштує ?329.99.

Лего сказав, що це повнорозмірна версія випливає з цього проекту: “дизайнер Орельєн Rouffiange і команда тільки що закінчили 1:8 масштаб моделі Chiron і почали обговорювати те, що кінцева задача для системи будівництва LEGO Technic, який буде. Повнорозмірна, самохідний транспортний засіб, здавалося, забезпечили найтяжчих випробувань".



Категория: Автоновости