Шкода додає опцію віртуальної кабіни великих моделей


Опубликованно 09.01.2019 06:03

Шкода додає опцію віртуальної кабіни великих моделей

Шкода стала останнім виробником VW-групи, щоб прийняти цифровий дисплей інструмент "віртуального" кокпіта 'як варіант у багатьох своїх моделях.

У віртуальній кабіні була доступна протягом деякого часу в більшій частині VW і ряд Ауді, а також нещодавно були додані, щоб вибрати місце і моделей Cupra. Це тепер доступно на Шкода Октавія, Суперб і Karoq, і будуть додані до діапазону Kodiaq пізніше в цьому році.

Вартістю ?450, система виглядає в цілому аналогічна іншим моделям групи VW, з великою високої чіткості TFT екран з настроюваний макет і 3D-графікою замість традиційних аналогових циферблатів. Система дозволяє ранжувати документи на навігаційну карту або навпаки, з розваги, поїздки і водіння Assist інформаційні екрани також настроюється. Елементи управління, встановлені на рульовому колесі дозволяє вам перемикатися між різними дисплеями і зум на карті.

Віртуальний кокпіт може бути вказаний на Octavia і Superb моделей від SE специфікацій і вище, і З Л специфікацій і вище на Karoq і моделі Kodiaq. Для Kodiaq, записавши його на ПО л і Scout моделі коштує $ 550, замість ?450 ціна для інших комплектаціях в діапазоні.

Система навряд чи буде додано до менших моделей в ряд SKODA, таких як швидке і Citigo Фабія, тому що ці автомобілі використовують стару платформу і дизайн приладової панелі. Причини вартість також виключив ці більш дешеві моделі з використанням технології.



Категория: Автоновости